Anti-Shake 33cm Impermeabil Pasăre Drumeții Telescop Monocular Lentilă aparat de Fotografiat Telefon Uitam Camping Super-Telefoto Telescop


Etichete: brinno pasăre ceas camera, binoclu praktica, telescop monocular, bbc pasăre ceas, wq ceas camera, copilul binoclu, ușa binoclu, binoculară monoculară, monocular pentru vânătoare, astronom telescop.

60.90lei 76.11lei
  • In stoc
  • w18359



  • Numărul De Model: Super-Teleobiectiv Telescop
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Binoclu

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Stil: single, set

Mărire: 10-300 ori

Diametru obiectiv: 25mm

Obiectiv diametru exterior: 33.0 Mm

Prism material: BK4

Oglinda material corp: metal durabil structura din aluminiu, cauciuc moale din piele

Distanța focală: Roti prin ocular pentru a regla mișcarea roții de mână pentru netedă și precisă focalizare

Acoperire: lentila obiectiv este un multi-strat de bandă largă acoperire albastru, iar partea interioară este acoperită cu un strat incolor infraroșu aparate de film pentru a rezolva problema de iluminare insuficientă după schimbarea de la o mare mai multe, și de a face scena mai clar și transparent

Cel mai scurt dimensiune: 127mm x 42mmX42mm;

Cea mai mare dimensiune: 200mm×42mm

Câmp de vedere: de 10 ori: 3.5°~de 300 de ori: 2.0°

Net greutate: 66g, 212g, 272g, 277g, 514g

Greutate brută: 66g, 212g, 272g, 277g, 514g

Dimensiune ambalare: 20*5*5 cm

Forma de ambalare: cutie de carton

Singur pachet (accesoriu) lista: 1buc* telescop 1buc* ștergeți

Sau

Lista de ambalare standard (accesorii): 1buc* telescop 1buc* ștergeți cârpă 1buc* trepied (culoare aleatorii) 1buc* suport de telefon mobil

【 HD Telescop Monocular】:Cu prisme BAK4 obiectiv de proiectare, pentru a Primi o imagine mai clară și mai luminoasă imagini cu 30X mai aproape câmp larg de vedere.Va fi o experiență de vizionare uimitoare.Perfect pentru Păsări, animale Sălbatice, Vânătoare, Camping, Peisaj, Sport în aer liber.

【Accesorii Complete】:Vine cu durabil din aliaj de aluminiu trepied și universal suport Smartphone-uri.Compatibil cu aproape toate Smartphone.Un trepied stabil pentru rapid fotografia HD, schimbul instantaneu frumos și uimitor de momentele cu familia și prietenii.

【Singură Mână se Concentreze Monocular】:Acest monocular este ușor de ținut cu o singură mână.Design Ergonomic vă ajută să se concentreze pe dvs. țintă rapid și precis, cu o singură mână.Și armura de cauciuc cu dungi face confortabil de utilizat și împiedică alunecarea din mâna ta.

【Rezistent la apă și Ușor să se Concentreze】:Compact și Robust, corpul face să reziste la vreme grea.Acesta poate rezista lumina apa, dar nu poate fi folosit în ploaie pentru o lungă perioadă de timp sau înmuiate în apă.Cu o singură mână HD focus poate vedea obiecte care se mișcă rapid în mod clar.

【Ochi confortabil Cupe 】:Respectați Până Aproape De Circulație, Fără a Sacrifica Confort - Reglabil Cupele Sunt Răsucite în Sus și în Jos și Pot Fi Vizualizate Confortabil, Cu Sau Fara Ochelari.

Lista pachet: 1buc* telescop 1buc* ștergeți

Sau

1buc* telescop 1buc* ștergeți cârpă 1buc* trepied (culoare aleatorii) 1buc* suport de telefon mobil


Scrie o recenzie

Produse similare