Reîncărcabilă Display LCD Ventuze Masaj EMS Magnet Terapia Guasha Decopertarea Arzător de Grăsime Slabire cu Vacuum, ventuze


Etichete: guasha massag, tin aspiratorul de aspirare, mens ventuze vacuum, magnet ventuza, corpul vid, cellulit vid, de sex masculin terapia cu ventuze, mamilos ventuza, zece, cupa magnet.

199.16lei 390.52lei
  • In stoc
  • w184246



  • Nume De Brand: agdoad
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Anti-Celulita Magnet Terapia Guasha Decopertarea Arzător De Grăsime Slăbire

Caietul de sarcini

Material: ABS Coajă de Culoare: Alb & Aur(Ca în Imaginea de mai jos) Plug Tip: Plug SUA/UE Plug(Opțional) Putere: 20 W Tensiune de Intrare: 100 V-240 V Tensiune de Lucru: 9 V 1.5 O Presiune Negativă Niveluri de Intensitate: 4 Nivele EMS Niveluri de Intensitate: 4 Nivele Temperatura de încălzire: 50℃ Principala Unitate de Lungime: 13 cm Lățime Unitate Principală(Max.): 9.5 cm Unitatea Principală Principala Unitate Înălțime: 11,5 cm Masaj Cap Diametru: 7,5 cm

Presiune negativă Gravitație să Ofere puternic supt piele și țesut adipos la activ limfatici funcția de detoxifiere și de a spori circulatia sangelui cu decopertarea efect.

Energie termică Prolifera cutanată colagen și relaxați-vă nervii prin efecte termice, de asemenea, vă poate scuti oboseala corpului și eliberarea de presiune de continuă constantă 50℃ căldură.

EMS Micro-Stimularea electrică a Stimula puncte de acupunctura și periferic nervii senzoriali de micro-curent pentru a reduce inflamatia si umflarea rapidă de recuperare, de asemenea, poate ajuta micsora porii și face pielea mai delicată și scuti în mod eficient de presiune, oboseală și oboseală extremă plăcere relaxantă.

IR Terapia cu Lumina Livra roșii de lumină în infraroșu pentru a spori imunitatea colectivă și de a promova biologică a celulelor țesutului de a se regenera pentru îmbunătățirea sănătății organismului, de asemenea, va promova metabolismul celular si circulatia sangelui pentru activitatea celulelor consolidarea și regenerarea colagenului, lăsând pielea netedă și ofertă.

Ușor de utilizat, acces Rapid la butonul de control și afișare directă indicare de pe panoul, convenabil de a monitoriza starea de lucru și instantaneu de putere on/off, pentru a regla EMS și vid niveluri de intensitate și de încălzire set & infraroșu funcție de lumină pe scară largă pentru a se potrivi pe diferite părți ale corpului cere ca dorinta cu un confort perfect.

Multifuncțional Aplicații Pot fi utilizate pe scară largă pe corp pentru ventuze, masaj, guasha, pierderea in greutate, etc, ajutând în mod eficient în modelarea gât, brațe, picioare, spate, abdomen și inferioare si superioare, membrelor, etc.

Alimentarea cu Energie stabilă, Acesta poate fi direct alimentat de un adaptor AC(UE plug sau NE plug pentru opțiuni), practic să bucurați-vă de relaxare, masaj oriunde și oricând, potrivit atât pentru acasă și de călătorie de utilizare.

Ușor Mânere mâner Ergonomic permite pentru siguranță și de economisire a energiei care deține confort chiar și după mult timp folosind.

Atenție:

1.Vă rugăm să pune burete filtru plug în aspirație gaura pentru a preveni ulei esențial sau alt produs de masaj de la intrarea aparatul interior, care poate provoca leziuni și de a reduce durata de viata. 2.Nu sta pe același loc timp de peste 1 minut; Și dacă vă simțiți orice disconfort, vă rugăm să nu mai utilizați-l în mod continuu. 3.Persoanele cu alergii ale pielii, femeile gravide, pacienti atac de cord, persoanele care suferă de tensiune arterială anormală, tumori maligne, boli cerebrovasculare și persoane străine cu obiect ar trebui să evite folosirea acestui produs.

Pachetul Inclus: 1* Dispozitiv Ventuze 1* Adaptor De Alimentare 1* Manual De Utilizare 1* Punctul De Acupunctura Diagramă 1* Tub Flexibil 4* Filtre Burete 2* Inele De Cauciuc

Notă: vă Rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de cumpărare.Culoarea de elementul real poate diferi de imagini din diferite ecrane de calculator și setările de afișare.Vă mulțumim pentru înțelegere!


Lashawna2
2020-10-15
5/5
Not yet studied, but like a kit.
Casianenco
2020-10-04
5/5
Really like parts Golden function wholesale top
Smirnoff1 90
2020-10-12
5/5
Other product Wired wrote it or movement, and for this lot did the this product is really satisfy wireless is best of all the wash is also possible performance is also good material purchase of that
Topaz King Kong
2020-09-21
4/5
The package come in 2 weeks! Thank you!

Scrie o recenzie

Produse similare