-2017 BJEU UE serie EU260 EU300 EU400 de mașină din Piele DashMat tablou de bord dash pad acoperire mats


Etichete: pentru copii pălărie isnut, ambreiaj honda cg 125, cazul iphone 6s fila, ambreiaj manipula nailon, cablu ecran 3ds xl, colonial conducte de lut, cazul iphone 6s azul, cazul iphone 6 unități, ambreiaj manipula lifan.

52.88lei
  • In stoc
  • w184855



  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Material: Piele artificiala

Avem produsul masina de bord pad de 16 ani, cea de-a cincea generație pentru masina speciala, cu design de moda, thicked și perfect margine, sunt studenta fiecare produs, pls siguri de a cumpăra.

2015-2017 BJEU UE serie EU260 EU300 EU400

FDP-51/52/55/56/58: Super din Piele

FDP-65/66/67/68: Super Poliester

FDP-71/72: Super Flanel

FDP-81/85/86: General Poliester

PLS spune-ne mașinile de tip și an, bunuri coulor, volanul este pe stanga sau la dreapta, apoi, fotografie masina e tot tabloul de bord , dreapta și stânga aer conditionat gaura imagine pentru a ne

Următoarea imagine este doar pentru referință, mașină de bord pad au fost în schimbare și upgranding pentru tot timpul, transportul este bazat pe cea reală, dacă sunt necesare pentru cineva, pls spune-ne detalii, nu spun conceptul fuzzy, astfel încât să se evite disputele în viitor.

Despre livrare

Vom fi în funcție de țara dumneavoastră,consultați solutii logistice că Alibaba ne-o oferă,pentru tine de a alege cel mai bun mod de livrare.Astfel încât să puteți primi cele bune, cât mai curând posibil.Puteți verifica produsul comandat de pe logistica site-ul de urmărire și știu de unde vine.

De retur si Garantie

Tabloul de bord masina pad este personalizat-a făcut pentru s pecial mașină, așa că nu suport returna bunurile:

1.dacă am trimite-o greșit, sau nu se poate potrivi pentru masina ta, și tehnolog spun că este apt pentru masina,pls trimite-pad-ul înapoi la noi și chang pentru aceleasi masini noi, prima returna taxa de transport și cea de-a doua taxa de transport este plătită de către cumpărător.

2.dacă vom trimite tabloul de bord masina pad nu poate potrivi pentru cumpărător mașina lui, și tehnolog spun că nu e potrivit pentru masina ta, pls trimite-l înapoi la noi, prima returna taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Primi Atenție

Atunci când tabloul de bord masina pad ajunge la tine , pls verifica în stare bună, cum ar fi suprafața este rănit sau nu, apoi semn express, aveți nevoie de fotografie toate accesoriile împreună cu noi, astfel încât să se evite disputele în viitor.

Vă mulțumesc pentru încredere și sprijin.


Scrie o recenzie

Produse similare