Duș Oglindă pentru Bărbierit ventuza Puternica de Ras Titular de Rotație de 360 de Grade Duș, Oglindă de Bărbierit Ceață Gratuit, Oglindă YE-H


Etichete: zâmbet de pisică, antic royal oglindă, flexibil oglindă roll, oglinda de la baie inteligent, qshave ras perie titular, ika oglindă de perete, element de televiziune, hollywood undead, oglinzi foto, mare oglindă de bărbierit.

35.47lei 47.96lei
  • In stoc
  • w187880



  • Forma: RUNDA
  • Material: Sticla
  • Nume De Brand: DOORSACCERY
  • Numărul De Model: Decorative
  • Origine: NC(de Origine)

Duș Oglindă pentru Bărbierit ventuza Puternica de Ras Titular de Rotație de 360 de Grade Duș, Oglindă de Bărbierit Ceață Gratuit, Oglindă

Caracteristici:

1. FOGLESS: Ras la Dus nu a fost niciodată mai ușoară!Ceață nostru gratuit, oglindă pentru duș face de ras, se aplică machiaj, și spălare fata ta o briza.Ceata gratuit, oglindă de bărbierit pentru duș nu ceață în sus, niciodată!

2. 360 DE ROTAȚIE: Rotirea antifog duș oglindă nu a fost niciodată mai ușoară.Completă de 360 de grade antifog oglinzi pentru baie!Incasabilă oglindă pentru bărbierit este durabil și de lungă durată!

3. UȘOR DE instalat: Nostru antifog duș oglinzile au un built-in de RAS TITULAR!Noastre duș oglindă ventuza este super-puternic.Nu este ușor în scădere.

4. MARE PENTRU CĂLĂTORIE: Acest oglinzi fogless pentru duș sunt ușor, compact și portabil.Perfect duș oglindă pentru calatorii, camping și de a lua pe drum.Ia cu tine oriunde!

5. CADOUL PERFECT: Ajutor pentru un mediu curat, bărbierit fin, perfect machiaj aplicat și proaspăt exfoliat fata!Acest anti ceață duș oglinda este cadoul perfect pentru toată lumea!

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Nume: ceață gratuit, oglindă

Material: PVC

Dimensiune produs: 14.9x13.5x2.4cm

Includ:

1 x oglindă

2 x Transparent ventuza

1 x oglindă

2 x Transparent ventuza


Scrie o recenzie

Produse similare