2019 PROPRIUL Design Logo-ul de Brand/Imagine Alb Personalizat o-gât Modal Barbati maneca scurta tricou de imprimare Plus Dimensiune 7XLshirt COYICHENOL


Etichete: hoodi pe alb, Adăugați logo-ul, personalizat logo-ul t shirt, imagine personalizată, Personalizate, gay patch, tricou vrac, lenjerie modal, pânză logo-ul, bitcoin tricou.

46.09lei 76.80lei
  • In stoc
  • w18803



  • Topuri De Tip: Tees
  • Tip De Element: topuri
  • Nume De Brand: COYICHENOL
  • Vânzare la Pachet: No
  • Tesatura Tip: Tricotate
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Lungime maneca(cm): Scurt
  • Material: Modal
  • Model Tip: Print
  • Cu glugă: No
  • Stil: Casual
  • Maneca Stil: Maneca
  • Guler: O-Gât

Procesul de personalizare: 1. Selectați modelul pe poziția 2. Selectați dimensiunea (S-7XL) 3. Plasa o comanda 4. Trimite poza la personalul memberr 5. Face o proba de imagine și trimite-l la tine pentru a confirma efectul. 6. De producție, de livrare.

Atenție : 1.suntem mărime din Asia .Dimensiunea Asia este un pic mai mic decât dimensiunea de U. S. 1 inch=2,54 cm,1cm=0.39 inch 2.Cu diferite de measuremet metode,vă rugăm să permiteți-1-3cm marimea abaterii 3.Din cauza Russion logistica cerință,toate Russion clienții plasarea comenzilor trebuie să umple din plin numele real.

1 .Transport gratuit Pentru cele Mai multe Țări,Ne va livra bunurile în 1-3 zile, produsele vor ajunge în 15-35 zile lucrătoare depinde mod de transport maritim, de destinație și de alți factori.

2.Dacă alegeți exprima de transport maritim , vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact , acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.Am expediat bunurile prin China Air Post , puteți alege, de asemenea, DHL, EMS, dacă urgente.Avem un număr de urmărire pentru tine după expedierea mărfurilor, puteți verifica pachetul online de la oriunde.

3.Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

4.Ne cerem scuze că D. în Cutii poștale și adresele militare (APO, FPO) nu pot fi livrate.Pentru NOI teritorii, vă rugăm să lăsați un comentariu, atunci când plasarea comenzii.De exemplu, dacă ați fost în Guam, Puerto Rico, ai putea de stat Guam, Puerto Rico în țară secțiune.Clienții din Brazilia ar trebui să lase un mesaj pentru a ne oferi 11 cifre CPF ca dvs. personalizat are nevoie de ea.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook , va vom oferi un cadou sau $1 DISCOUNT pentru comanda ta.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile atunci când primesc.Vă rugăm să ne contactați.Atunci când produsul nu afectează re-vânzare, puteți aplica pentru 7 zile nici un motiv să se întoarcă locale locale reveni ,de transport de Marfă suportate de către cumpărător.

4.Dacă primiți un defectuoasă a bunurilor, vă Rugăm să ne contactați.vom da restituire sau retrimite sau reducere la orice alte modalități.

5.Vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine .

6. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele .


Jayricsonpogi
2021-01-06
5/5
Продавец отзывчивый,отправил товар сразу.Консультировал по заказу.Качество футболки хорошее. Можно заказывать и далее.
Esmeralda Villagomez
2020-12-22
4/5
Pure polyester , thought it will be cotton
Aizada0401
2020-09-09
5/5
Very good
Momunovkg 92
2021-01-03
5/5
Take on a larger size, from the one that usually wear

Scrie o recenzie

Produse similare