Incubator controller XM-18SE Incubator Controller Complet Automat de Control al Temperaturii Cu Senzor de Umiditate Sonda 1set


Etichete: incub, ou incub, pui incubator termostat, calculator pentru incubator, ou senzor, Coop de pui usa, mașină de incubare, regulator automat incubator, incubator automat 10, inkubator controller.

190.62lei 293.26lei
  • In stoc
  • w188923



  • Numele: Incubator controller
  • Animale De Ferma De Tip: pui
  • Numărul De Model: XM-18SE
  • Nume De Brand: WZCWJNLGM
  • Cantitatea: 1Set
  • Dimensiune: 360mmx135mm
  • Material: Plastic
  • Tip: Incubator de păsări de curte
  • Greutate: 1060g
  • Model: XM-18SE

18SE Incubator Controller Complet Automat de Control al Temperaturii Cu Senzor de Umiditate Sonda

Noua generație inteligent humiture incubator controller este un complet-microcomputer inteligent sistem de control proiectat și dezvoltat pentru incubare industrie și se aplică cele mai recente microelectronice tehnologie și noul tip de componente.Acesta se aplică microcalculator chips-uri pentru a fi puternic anti-interferențe și de înaltă performanță stabilă; senzorul de temperatură se aplică de înaltă precizie senzor pentru a avea temperaturi ridicate de colectare de precizie și o gamă largă de temperatură; se aplică de înaltă performanță umiditate senzor de mare precizie, în mod eficient pentru a asigura stabilitate și fiabilitate.Acesta are un design user-friendly patru ecrane pentru afișaj, inclusiv două ecrane care afișează temperatura și umiditatea din incubator și alte două ecrane care afișează ou de cotitură ori și zile de incubație de activități prin apăsarea tastelor și afișarea presetate de temperatura si umiditate prin apăsarea tastelor.Și cinci tipuri de incubare moduri pentru utilizator-definiție, pui, gâscă, rață, porumbel sunt disponibile pentru selecție.

II.Tehnice principale indici:

De afișare a temperaturii domeniul: 0~40.5℃

Temperatura precizie de măsurare: ±0.1℃

Umiditate gamă de afișare: 0~99%RH

Control de presă precizie: ±3%RH

Linii de ieșire: 6 linii (primar de încălzire, incalzire auxiliara, evacuare (schimbul de aer), de cotitură la stânga, dreapta, umidificare)

Curent de ieșire: primare si auxiliare de încălzire 30A, altă ieșire 10A

Ou de cotitură ori: maxim 999 de ori

Ou de cotitură ciclu: 0~999 minute (default 90 de minute)

Ou de cotitură perioada: 0~999 secunde (default 180 de secunde)

Schimbul de aer pe ciclu: 0~999 minute (default 120 de minute)

Schimbul de aer perioadă: 0~999 secunde (default 15 secunde)

Lungimea de linie de măsurare: aproximativ 1,5 metri

III.Condiții de lucru:

Tensiune de lucru: AC 180V~240V,50HZ

Umiditate relativă: mai puțin de 85%

Temperatura mediului ambiant: -20℃~70℃

Incubarea constă în stabilirea de automate de incubație și definite de utilizator de incubare.

IV .O scurtă introducere în funcția de zona de afișare

1.Funcționare indicație zona: atunci când echipamentul este pornit, funcționare indicator luminos pentru a indica echipamentul este în funcțiune.

2.Ou de cotitură interval de indicare domeniu: zece lumina coloane indica numărătoarea inversă de ou de cotitură în formă de procent și contează fiecare minut.De exemplu, atunci când oul de cotitură interval este de 90 de minute, o coloană de lumină va fi oprit la fiecare 9 minute, de sus în jos.

3.Camera temperatura internă fereastra de afișare: afișează camera temperatura internă în timp real.

4.Camera internă umiditate fereastra de afișare: afișează camera interne de umiditate în timp real.

5.Setarea temperaturii valoarea fereastra de afișare: atunci când nu este în setarea de stat, lumina ℃ afișează setarea temperaturii; în caz contrar, se afișează ou de cotitură ori.Această funcție ar putea fi realizat prin clic pe butonul "mode/pagina" cheie.Consultați setare specifică instrucțiuni de operare pentru a afișa conținut sub setarea de stat.

6.Umiditate valoare de setare de afișare fereastră: când nu e în setarea de stat, lumina RH% afișează setare valoare a umidității; în caz contrar, se afișează zile de incubație.Această funcție ar putea fi realizat prin clic pe butonul "mode/pagina" cheie.Consultați setare specifică instrucțiuni de operare pentru a afișa conținut sub setarea de stat.

7.Zile de incubație fereastra de afișare.

8.Răcire icon: atunci când temperatura măsurată este de 0,2℃ mai mult decât valoarea de setare, acest simbol este aprins, indicând echipamentul este în răcire stat (răcire cu aer).

9.Primar încălzire icon: atunci când această pictogramă este în mod normal, aceasta indică faptul că echipamentul este în plină încălzire stat; atunci când pictograma clipește, indică faptul că echipamentul este în încălzire impulsuri de stat; atunci când pictograma este oprit, acesta indică echipamentul se oprește încălzirea.

10.Secundar de încălzire icon: atunci când pictograma este pe, indică începe secundar de încălzire; atunci când pictograma este oprit, acesta indică oprește secundar de încălzire.

11.Umidificare icon: atunci când pictograma este pornit, acesta indică faptul că e vorba de umidificare; atunci când pictograma este oprit, acesta indică faptul că se oprește umidificare.

12.Ou de cotitură icon: atunci când pictograma este aprins, indică faptul că echipamentul este de cotitură ouă; atunci când pictograma este oprit, acesta indică faptul că se oprește de cotitură ouă și echipamentul este în ou de cotitură interval de stat.

13.Dezinfectarea icon: icoana este rezervat pentru producător, iar masina nu are nici o interfață de ieșire.

14.Pictogramă de alarmă: atunci când echipamentul este în stare de alarmă, aceasta icoana este pe.În caz contrar, icoana este oprit.

15.Fan icon: atunci când pictograma este pe, indică echipamente de ventilatie; atunci când pictograma este oprit, acesta indică de ventilație este finalizată.

16. Pictograma de iluminat: icoana este rezervat pentru producător, iar masina nu are nici o interfață de ieșire.

17.Pui pictograma mod: atunci când această pictogramă este aprins, indică faptul că echipamentul este în găină de incubare modul.


Scrie o recenzie

Produse similare