4.5 M 30LED Crăciun Fulg de nea Șir de Lumini Decoratiuni Pentru Casa Iarna Taramul fermecat Decor Camera de zi de Crăciun, Lumini Decorative


Etichete: bjd lumea basmelor minifee, littlefee, 14 bjd papusa, bjd papusa lumea basmelor, bjd minifee, bjd fullset, Pukifee, bjd papusa minifee, bjd papusa lumea basmelor minifee, papusa minifee.

12.41lei 17.70lei
  • In stoc
  • w190364



  • Numărul De Model: Ornamente pentru pomul de craciun
  • Ambalare: Nici O Cutie De Cadou
  • Setați Tipul: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)

4.5 M 30LED Crăciun Fulg de nea Șir de Lumini Decoratiuni de Iarna Taramul fermecat Decor

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Există 2 moduri de comutare: intermitent și constant pe.Fulg de nea firul este flexibil și flexibil,care înseamnă că puteți îndoit sau ajusta orice formă a satisface dumneavoastră de decorare cereri.Cum de a deschide capacul compartimentului bateriei : afla semnul "deschise"și a observat două catarame.

Ușor apăsați pe "Deschis" cu degetul și glisați spre vârf de săgeată de direcție.

Material - realizat de rășină epoxidică.Fiecare fulg de nea șir lumina copt la temperatură ridicată,ceea ce face fulg de nea duritate mare.Fulg de lumină este durabil și în condiții de siguranță .Puterea este de economisire a energiei și consumul redus de carburant.Puteți decor și să te duci oriunde cu baterii în loc de plug-in este necesar.

Perfect pentru pomul de Crăciun/blat/cadru de ușă/ușă/fereastră/balustrada/gradina/nunta/petrecere, de interior, decoratiuni de exterior.Ele sunt, de asemenea, un festival de cadou pentru prietenii sau familia.

Caietul de sarcini: LED Cantitate: 30

Material:rășină Epoxidică + Plastic

Lungime totală: 14.7 ft/4.5 M

Moduri De Lumina: Echilibru Pe/Flash

Sursa de alimentare: 3 Baterii AA (Nu sunt Incluse)

Notă: vă Rugăm să permiteți-0.5-1cm erorilor datorate manuală de măsurare Datorită diferenței între differentmonitors, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Conținutul pachetului: 1 X 14.7 ft 30 LED-uri Fulg de nea Șir de Lumini


Scrie o recenzie

Produse similare