1 BUC EMC EMI aproape sondă de câmp electric Simplu sondă de câmp (slab contact electric) (SMA) EMC rectificare


Etichete: sondă de câmp magnetic, gaussmeter, emc sonda, ms156, senzor de câmp, oscilloscop sonda, rohs smart switch, arduino ito, sondă de câmp, dt9505a.

32.46lei 34.54lei
  • In stoc
  • w191505



  • Material: Alte
  • Pachet: No
  • Nume De Brand: ZWAAJKQK
  • Tip De Element: Adaptor

1 BUC EMC EMI aproape sondă de câmp electric Simplu sondă de câmp (slab contact electric) (SMA) EMC rectificare

notă: 1. Acest simplu contact sondă de câmp electric este complet făcut de mână, și aspectul pot fi eronate. 2. Acest contact sondă de câmp electric poate fi folosit pentru a masura curenti slabi ±35V.Există două tipuri de lângă câmpul electric câmpul de sonde, pe care am clasifica drept: non-contact și de contact.Lasă-mă să vorbesc despre non-contact: non-contact near-field câmp electric sonda este relativ simplu de a face, și linia de semnal pot fi eliminate din 1-1.5 cm scut.În scopul de a preveni firul de a fi expuse, un mufei de trecut pe tub este plasat.Atunci când non-contact near-field câmp electric sonda este folosit, sonda este perpendicular pe conductor.Hai să vorbim despre următorul contact: principiul de la simplu contact sondă de câmp electric este după cum urmează:

În figura de mai jos, persoana de contact sondă de câmp electric este folosit pentru a măsura câmpul electric de amplitudine, și sonda trebuie să fie în contact cu aliajul de lipit comun sau piele de cupru.


Scrie o recenzie

Produse similare