Scheletul Miza Decor de Halloween Sol , Craniul și Scheletul,Curte Gazon Miza Grădină Cimitir Decor


Etichete: sac de chitara aplatiza, negru lance arma, vaza neagră mânere, bratara kitty rosu, bratara kraft pvc, baul acoperiș masina a4b8, baul motocicleta 36, baterie axon a2015, c3po roșu brațul tricou.

61.67lei 92.02lei
  • In stoc
  • w192061



  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)

Brațul miza de a lucra bine pe care le deține în loc față de orice vânt.

De înaltă Calitate:Realizate cu material durabil și rezistent la apă plastic pentru uz interior si exterior, usor de configurat cu plastic miza pentru final scena cimitir.Mai buna alegere pentru tema Halloween decoratiuni de partid.

Aplicare:înfricoșător schelete sunt perfecte pentru Halloween, Truc sau trata, de Crăciun, de Paști, Carnaval, Petreceri în Costume, Tag-petrecere Mare de Halloween, Casa Bantuita Afișează, Înfricoșător Labirinturi, Farse, și Mai mult.

Extrem de Oribil:pur și Simplu miza scheletul de oase din gazon și se va arata ca daca acest infricosator sufletul iese din mormânt!Puteți să-l așeze cu toate acestea vă place - puteți chiar să împrăștie schelet piese de interior sau ieșind dintr-un sicriu sau portbagaj.

Culoare:Photo Color

Material:plastic

Dimensiune:Craniu: 20x11x15.6cm

Os al brațului: 49x3x1cm

Conținutul Pachetului:

2x brat oase

1x craniu

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Kis Mail80
2020-12-15
5/5
I love this.. was long wait but sort of worth it ...

Scrie o recenzie

Produse similare