Electrică Automată, Cârlig De Pescuit Multifunctional Dispozitiv De Prindere A Accesoriilor De Pescuit Linie De Pescuit Bobinator Portabil Automat Cârlig


Etichete: clește de pescuit de pescuit, cutii de pescuit instrumente, unelte de pește, alimentator de pește, pește linie, pește, pește pivotant, finanțe unelte de pescuit, uita-te la moda, pește pentru.

26.08lei 44.95lei
  • In stoc
  • w193851



  • ac electric nod: cârlig de pescuit mașină
  • Reglabil: Accesorii De Pescuit
  • Tip: Pește De Prindere
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pescuit: Pliere
  • Pescuit electric cârlig: Cârlig de pescuit de rangul
  • Material: pc
  • Transport Gratuit: Dropshipping
  • Conținutul Pachetului:

Electric Automat Cârlig Dispozitiv Multifuncțional Dispozitiv De Prindere A Accesoriilor De Pescuit Linie De Pescuit Bobinator Portabil Automat Cârlig Mașină De Echipamente De Pescuit Momeală Cârlig Instrument De Linie În Aer Liber Caracteristica: *1. Carcasa este fabricata din PC/ABS plastic industrial, care este puternic si durabil. *2. Folosind un cuplu mare low-speed motor, bobine, care știu de eroare sunt strânse, și cârligele de legat sunt mai ferme. *3. Aspectul este nou și frumos, alimentat de două 1.5 V baterii uscate, în condiții de siguranță și de încredere și performanță stabilă. *4. Potrivit pentru linii de pescuit de diferite cârlig tipuri și dimensiuni, cu o gamă largă de aplicații. *5. Potrivit pentru slim Cârlige.Ușor de utilizat Evita fir de pescuit afectate de cârlig.Caietul de sarcini: Material: PC/ABS Culoare: alb (ca în imagine) Dimensiuni: mâner Scurt 88*70*18mm, mâner lung 117*88*18mm Greutate: 61g/69g Mișcare: importate mișcare de alimentare: două baterii AAA (nu sunt incluse) Sfaturi: *1. Vă rugăm să nu utilizați pentru alte scopuri decât cârlige de legare; *2. Vă rugăm să nu puneți-l într-un loc cu puternice vapori de apă; *3. Acest produs nu este rezistent la apa, feriți-vă de obtinerea umed, pentru a evita rugina și daune; *4. A nu se expune la soare pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să păstrați într-un loc uscat și răcoros.Probleme fenomen și tratament: pornirea de pe comutatorul nu funcționează: 1. Dacă poli pozitive și negative ale bateriei sunt inversate; 2. Obiecte străine cum ar fi ace, nisip, etc. au căzut în viteză, dacă este cazul, ia-l.Opri brusc în timpul rotației: 1. Verifica puterea bateriei și înlocuiți bateria; 2. Linia de pescuit este laminate într-gear în interiorul aparatului și pot fi luate.Conținutul pachetului: dispozitiv de Legare * 1 Notă: 1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferenței de lumină ambientală și dispozitiv de afișare setări, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți că. 2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.


Alexsandr73
2020-10-06
5/5
It came in 10 days in Rostov-on-Don. Satisfied
Vikramkumargarg
2021-01-23
5/5
super vendeur a recommander
Mattewmcgarfield
2020-10-30
5/5
It works perfectly, yes, you have to learn how to use it with YouTube tutorials. No batteries.
Menem 25
2020-11-13
5/5
very accurate description. excellent seller. recommended

Scrie o recenzie

Produse similare