0-70M/S Viteza Vântului Senzor Mediu de Ieșire Semnal de Tip Puls Trei Cupe Viteza Vântului Senzor Anemometru DC5-30V


Etichete: turometru semnal filtru, ambientală senzor de temperatura, 30ml cupa, weatherflow windmeter, senzor de viteză a vântului, anemometru vânt, tachomet, conductă de vânt senzorul de viteză, pulsul tahometru, vântul senzor de temperatură.

114.67lei 133.35lei
  • In stoc
  • w1980



  • Nume De Brand: FGHGF
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Tahometru
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: Tahometru Metru

Shell-ul este fabricat din material de înaltă calitate, cu duritate mare și externe de galvanizare și de pulverizare din plastic de tratament, care are bun anti-coroziune și anti-eroziune de performanță.

Partea de jos a cablului este adoptat pentru a elimina complet problema îmbătrânirii de aviație plug tampon de cauciuc, și este rezistent la apă, după ce a fost folosit pentru o perioadă lungă de timp.

De înaltă performanță importate rulmenti, scăzut rezistența la rotație, măsurarea precisă, de dimensiuni mici și greutate redusă, ușor de transportat și asamblat.

Utilizate pe scară largă în măsurarea de direcția vântului în sere, protecția mediului, stații meteorologice, nave, debarcader, de reproducere și de alte medii.

Numărul De Model: Viteza Vântului Senzor

Tip: Anemometru

Sursa de Alimentare DC (Implicit): 5-30V DC

Precizie: ±0./s

Domeniu de măsurare: 0-70m/s

dimensiuni:160mm

Material:plastic

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 x viteza Vântului senzor

1 x cablu

1 x șurub pentru Montarea kit

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Scrie o recenzie

Produse similare