Digitale moderne IPS Tub Ceas cu Display Mare Control PC DIY Cadou Ref Nixie Clock


Etichete: 02 nixie, 12 ceas nixie, ceas mare tub, caz pentru moto g6 câine, masina de ceas pentru, nixi ceas, in14, ac de ceas, nixie lemn, diy nixi.

468.95lei 721.48lei
  • In stoc
  • w20111



  • 2. Acest IPS tub ceas susține calculator: LINK-ul pentru a descărca software-ul, foarte ușor să se bucure pe deplin de distracție de ea.
  • ??Material: Aliaj de aluminiu+plastic ABS
  • ??Funcția complet cu Design Perfect: fiecare ecran IPS cu personalizate tub de cuarț, se pare delicat și fermecător
  • ??Ecran de afișare: IPS
  • ??Definite de utilizator format de imagine: BMP (pixel trebuie să fie 135*240)
  • Origine: NC(de Origine)
  • ??Super-Mare Alegere Cadou: design perfect și aspectul rafinat, atât de frumos și practice.
  • ??Alimentat prin portul USB și cu rezervă ba: consum redus de energie, pot folosi 5V adaptor telefon, sau alimentat de calcul
  • ?? Mai multe efecte de afișare și de sprijin : default 3 tipuri de stil de afișare (Retro / Punk / DIY) și cu peste 20 de
  • ??Ecran IPS: 135*240)
  • ??Unic IPS Ecran de Afișare Design: 9 ecran IPS căror pixel este de 135*240, cu mai bine de afișare efecte, mult

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata.

100% Originale și de Bună Calitate, cu acces Gratuit După-vânzare de Garanție.

Unic IPS Sn Design: adoptarea moderne 16:9 IPS sn căror pixel este de 135*240, cu mai bine de afișare efecte, durata de viață mai lungă și mai mare siguranță de utilizare.Acesta poate fi folosit nu numai ca un ceas să arate data sau ora, dar, de asemenea, ca un ecran sn pentru a arăta cuvinte sau imagini, cu mult mai distractiv și mai mare fiabilitate.

Mai multe efecte de afișare și de sprijin definite de utilizator: default 3 tipuri de stil de afișare (Retro / Punk / DIY) și cu peste 20 de tipuri de efecte de afișare pentru libera alegere.Și software-ul este dezvoltat special pentru utilizatorii care iubesc DIY, trebuie doar să-l instalați și să încărcați DIY imagini, atunci acestea vor fi afișate în sn, doar se bucură de propria creație artistică.

Funcția complet cu Design Perfect: fiecare IPS sn personalizate cu tub de cuarț, se pare delicat și fermecător.Sunt Led-uri sub tub priza, care poate fi la rândul său, on/off, si cu 3 tipuri de stiluri de afișare (Curcubeu / Urmareste / Respirație) și 9-nivelul de viteze.Și LED-ul de culoare de fiecare tub poate fi ajustat împreună sau separat, foarte amuzant și uimitor.

Alimentat prin portul USB și cu baterie de rezervă: consum redus de energie, pot folosi 5V adaptor telefon, sau alimentat de la computer sau banca de putere, foarte convenabil de a folosi, indiferent când și unde vă aflați.Și-a construit în baterie de rezervă design, nu este nevoie pentru a reseta timpul, chiar și Super-Mare Cadou la Alegere: design perfect și aspectul rafinat, atât de frumos și practice.

O surprinzătoare festival de cadouri pentru Crăciun, ziua Recunostintei, Paști, Ziua Îndrăgostiților, etc., ușor de a transmite cuvintele sunt timid să spun sau imaginile pe care doriți să arate la cei dragi / familiile / prietenii, de asemenea, puteți DIY imagini diferite, împreună cu copiii dumneavoastră pentru a îmbunătăți creativitatea lor.

Sfaturi Cald

1. Limitat să ia fotografie și procesul tehnica, culoarea reală și frumusețea IPS tub ceas nu a fost afișat complet.este într-adevăr un surprinzător ceas care satisface toate nevoile dvs., vă rugăm să urmăriți videoclipurile noastre de a se bucura de ic.

2. Acest IPS tub ceas susține software-ul de calculator și definite de utilizator, puteți procesa fotografii și încărcați pentru a afișa în gl tub, va vom trimite un manual de utilizare detaliat și vă rugăm să faceți clic pe: LINK-ul pentru a descărca software-ul, foarte ușor să se bucure pe deplin de distracție de ea.

3. Pentru siguranță și livrare, bateria de rezervă(CR1220) în interiorul ceasului nu pot fi incluse, vă rugăm să se pregătească de unul singur.

Display sn: IPS

IPS sn: 16:9 (pixel: 135*240)

Definite de utilizator format de imagine: BMP (pixel trebuie să fie 135*240)

Software suportate: Windows 7/8/10

Afișare suportate: Timp/Data/Imagine

Formate de timp: 12H/24H

Display stil: Retro/Punk/DIY

RGB moduri de afișare: 5 tipuri

RGB viteza de afișare: 9 nivel

Backup model de baterie: CR1220

Tensiune de intrare / curent: 5V / 0.45 UN

Interfata USB: tip-C

Putere nominală: 2W

Material:aliaj de Aluminiu + ABS

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 x ceas

1 x cablu USB

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.antena1slobozia.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.


Scrie o recenzie

Produse similare