De înaltă Calitate 100ml Viteza de Lichid Super Cu Perie Speciala Pingpong Racheta Cauciucuri de Tenis de Masă Lipici Lichid Pentru Birou Școală


Etichete: tenis de masă stick, beyblade izbucni shu kurenai, 729 din cauciuc, lingurita de cauciuc de tenis de masă, masa de tenis tibhar, tabl tenni racheta, ssd pentru macbook air a1465 a1466, huipang tenis de masă prinde net, adeziv de ping-pong, anti tenis de masă.

30.51lei 37.22lei
  • In stoc
  • w20907



  • Tip: tenis de masă lipici

Caracteristică:

1. Îmbunătăți viteza de minge

2. Crește flexibilitatea

3. Adeziv puterea este mare

4. Nu există riscuri și flexibilitate excelentă în timp ce mingea viteză îmbunătățită după lipire.Elasticitatea va fi crescut treptat după repetate de lipire.

Cum să utilizați:

1. Perie lipici pe lama si cauciuc equably cu un burete în interiorul pachetului.Când lipici este uscat cu aer și transparent, se poate lipi racheta.

2. Vă rugăm să se agită oală înainte de a utiliza adeziv.Perie lipici spre o singură direcție.Vă rugăm să se înmoaie un burete în apă

și curățați-l după utilizare o.s.o.p.Dacă este necesar, puteți utiliza un uscător de păr pentru a accelera difuzarea de lipici.

Lista De Ambalare:

1 * lipici lichid

Noastre Brazilia prieteni:

Brazilia Post temporar a anunțat că va percepe o taxă de aproximativ US$3.50 pe comanda pentru toate colete internaționale pe 27 August (ora locală).Această taxă este plătită de către cumpărător după o declarație pe proprie răspundere, și va fi rambursat în cazul în care nu este plătită.Dacă nu poți accepta să plătească $3.5 Taxe Vamale, va rugam nu plasati comanda.

Mai multe informații vă rugăm să verificați urmând link-ul, multe mulțumiri pentru înțelegere!


Scrie o recenzie

Produse similare