AC 220 V 2 canal fără Fir Control de la Distanță Comutator 1 receptor + 4 transmițător nou


Etichete: protector canapea buho, soarele femeie brățară, craniul tungston inel, sacou galben 69071, s4 kitty caz de telefon, spiner iroman metal, squeezie dark souls, spoturi baie, imprimantă cu role de 57mm.

70.17lei 82.54lei
  • In stoc
  • w2144



  • Tip De Element: Switch-uri
  • Garanție: 1 An
  • Tip Comutator: Control De La Distanță
  • Numărul De Model: ak-470
  • Certificare: CCC
  • Distanța De La Distanță: 10-50 m
  • Caracteristici: NICI unul
  • Ieșire De Stat: Non-Închis/Blocat/Auto-Închidere reglabilă
  • Frecventa De Lucru: 315mhz /433mhz
  • canal : 2CH

Societatea primește de la distanță de control de bord, potrivit pentru anti-furt de alarmă, control de la distanță electrice de uși și Ferestre, de control de semnal, control industrial, electric circuitul de comandă a echipamentelor de ridicare și așa mai departe.Control de la distanță modul comutator contact de releu de ieșire independent, este foarte potrivit pentru controlul direct al tot felul de sarcină.

Tensiune de lucru : 220V

Sarcină maximă curent : 10A

Frecventa de lucru : 315MHZ/433Mhz( Frecvența poate fi personalizat ,dacă nici un mesaj ,315 Mhz va fi trimite )

vă rog să observați că aici este în set , ne-au făcut să meargă împreună înainte de a ne livra la tine , astfel încât să nu trebuie să-mi pese de ce frecvență sunt ei .numai cineva care cumpara receptor sau transmițător singur ,el trebuie să aibă grijă de frecvență pentru a se potrivi .

Receptor sensibilitate: - 105Db

Temperatura de lucru : -10 C - +60 C

De ieșire de mod : o chestiune de Moment.De comutare.Fixat este Reglabil prin sudare diferite poziții

Tip de cod :cod de Învățare

Distanta de transmitere:20-100M

de lucru/de ieșire de mod

Jog/De Moment:

apăsați un buton este de lucru /PE.slăbiți degetul pe același buton stop/OFF .un canal comutator(receptor) nevoie de una butoane de control de la distanță (emițător )

Auto-blocare/Pornire:

apăsați un singur buton pentru o dată este de lucru/PE .apăsați același buton din nou se opri/OFF .(un singur canal comutator(receptor) nevoie de una butoane de control de la distanță (emițător)

Inter-blocare /Închidere : apăsați un buton este de lucru/PE ,apăsați pe alt buton de oprire/OFF . ( un singur canal comutator( receptor )trebuie 2 butoane de control de la distanță (emițător )

Metoda De Învățare:

Apăsați butonul de învățare, înseamnă că a fost punerea în studiu atunci când indicatorul luminos se aprinde intermitent .apoi apăsați orice butoane de control de la distanță pentru transmițător de semnal .aceasta înseamnă studierea cu succes atunci când indicatorul bliț 2 ori, până când lumina se stinge .

Control de la distanță (emițător)

Tensiune de lucru: DC12V

Operare Curent: 30MA

Frecvența de lucru: 315MHZ/433MHz

Frecvența Distanta: 20-200M

(vă rog să observați că este distanța ideală fără nici un bloc și semnal interveni , s-ar ridica și cădea aproximativ 10%-50% cu bloc și interferențele de semnal ).

Pachetul Include:

1 x Receptor

4x Transmițător


Scrie o recenzie

Produse similare