Multifunctional de legume slicer uz casnic potato slicer cartof slicer ridiche răzătoare de Bucătărie Instrumente de Tăiere de Legume


Etichete: elicopter pentru legume, multifuncțională tocător, cartofi chips-uri slicer, răzătoare de bucătărie, cutter de cartofi, bt wireless, varza se taie, mașină de tocat cartofi piure, răzătoare rotativ, răzătoare placa.

61.71lei 89.41lei
  • In stoc
  • w220  • Certificare: SGS
  • Fructe & Legume Instrumente De Tip: Razatoare
  • Plastic Tip: PP
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: C-C11

Cea mai recentă versiune-În proiectarea îmbunătățită mandolina legume slicer, am analizat cu atenție opiniile altor feliatoare și-a făcut o restaurare țintă.Mare pentru tăiere, tocare și feliere.

✔ Acest lucru este doar o parte din tot ceea ce ai nevoie-7 lame inlocuibile pentru feliere, tăiere hârtie și grill-ul.După utilizare, toate lamele pot fi stocate în siguranță în lama cutie de depozitare, care este foarte sigur și convenabil.Cu atat mai repede pretratare și mai rapid de curățare, puteți menține sănătos de viață în fiecare zi.

✔ Ușor de curățat-food container și golire coș sunt proiectate cu o rotație snap pentru a tăia și curăța imediat.Rotary catarama, automat unghiul de rotație, drenaj coș este întotdeauna stabil, ușor de curățat și de scurgere.

✔ Design de siguranță echipate cu polițiștii de mână pentru a proteja degetele de la rănire accidentală atunci când feliere, și puteți tăia alimente cât mai mult posibil pentru a evita risipa.

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție la magazinul nostru.Compania este specializată în producția și vânzările de bunuri de bucatarie si accesorii.Compania noastră oferă de înaltă calitate fabrici și multe magazine fizice.Produsele companiei sunt bazate pe siguranță și calitate, și de a oferi produse de înaltă calitate pentru fiecare client.

Angrosiștii sunt bine ați venit pentru a achiziționa, veți obține o preferențiale prețul de en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Vom fi foarte incantati de a primi comanda dumneavoastră și vă mulțumesc foarte mult pentru dvs. de cumpărare.Vom organiza logistica de inalta calitate pentru livrare la timp.

Aceasta este o multinațională parcelă, astfel încât este nevoie de o lungă perioadă de timp pentru transport.Vă mulțumesc pentru răbdare.Dacă nu sunteți mulțumit cu logistică și produs de calitate, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi satisfăcătoare după-vânzare de servicii.

Multumesc.


Scrie o recenzie

Produse similare