OZN-R1 IR Control de la Distanță Inteligent WiFi de Acasă de la Distanță de Control Adecvate Pentru Alexa Google Asistent Una Pentru iOS Android Telefoane Inteligente


Etichete: ir pentru telefonul inteligent, acasă inteligent, infrarosu inteligent, pentru ir telefon, ir remote start google, ir de la distanță wifi, yamaha yzf r1, alexa buton, extensibil controler bluetooth, google acasa de la distanță ir.

60.61lei 87.83lei
  • In stoc
  • w22897



  • Frecvența: 433 MHz
  • Comunicare Wireless: Bluetooth
  • Pachet: Da
  • Certificare: NICI unul
  • Material: ABS
  • Numărul De Model: OZN-R1
  • Rețea Wifi: WiFi 2.4 GHZ 802.11 B/G/N
  • Element Dimensiune: 67*67*25mm/2.63*2.63*0.98 în
  • IR direcție: mai multe directii
  • Sprijin APP: No
  • Utilizarea: Comutator
  • Origine: NC(de Origine)
  • IR Frecvență: 38k
  • Articol Greutate: 62.5g/2.2oz
  • Canal: 2

OZN-R1 IR Control de la Distanță Inteligent WiFi de Acasă de la Distanță de Control Adecvate Pentru Alexa Google Asistent Una Pentru iOS Android Telefoane Inteligente

Poate vrei dispozitivele și aparatele cu smart home funcționalitate, dar încă vă faceți griji cu privire la prețul de schimbare toate dispozitivele în aparate inteligente.Cu OZN-R1, puteți face dvs. de electrocasnice inteligente, fără a înlocui them.By transmiterea de semnale prin iradiere pe produs, îl puteți folosi pentru a controla aparatele de acasă, cum ar fi aparate de aer condiționat, ventilatoare, TV, set-top box, etc.

Prin descărcarea tuya APLICAȚIE, puteți porni sistemul de aer condiționat de la distanță, pentru a regla aparatul de aer conditionat temperatura de pe drum acasă, porniți TELEVIZORUL, schimba canalele TV, și mai mult.În Plus, aceasta susține funcția de control vocal de Tmall Duh, Rokid, XiaoDu, de asemenea, potrivite pentru Alexa și pentru Google Asistent de control vocal.

De exemplu, spune "Reglați aerul condiționat la temperatura la 26 de grade Celsius", apoi asistent inteligent va ajuta sa faci asta.

Doar bucurați-vă de viață inteligente acasă cu OZN-R1 și-l va aduce multe surprize.

[IR Control de la Distanță] OZN-R1 poate înregistra și transmite IR (infraroșu) signals.By transmiterea de semnale prin iradiere pe produs, îl puteți folosi pentru a controla aparatele de acasă, cum ar fi aparate de aer condiționat, ventilatoare, TV, set-top box, etc.

Efective IR distanta de transmisie este mai mică de 8 metri.

[Voice Control] Scalabile pentru a sprijini funcția de control vocal de Tmall Duh, Rokid, XiaoDu, de asemenea, potrivite pentru Alexa și pentru Google Asistent de control vocal.Deschide asistentul inteligent, pereche WiFi și puteți controla cu ușurință aparatele de casa, cu vocea ta.De exemplu, spune "Reglați aerul condiționat la temperatura la 26 de grade Celsius", apoi asistent inteligent va ajuta sa faci asta.

Culoare: Negru

Material: Plastic

[Control cu APP]

Prin descărcarea tuya APLICAȚIE, puteți porni sistemul de aer condiționat de la distanță, pentru a regla aparatul de aer conditionat temperatura, porniți TELEVIZORUL, schimba canalele TV, și mai mult.Puteți porni aparatul de aer condiționat pe drumul spre casă sau opriți TELEVIZORUL în dormitor, de asemenea, de la distanță, întrerupătoare în aer liber.Cel mai important, toate aceste funcții pot fi realizate cu o singură aplicație.

[Funcția De Învățare]

Dacă telecomanda nu este în măsură să vă conectați cu alte controlere, nu vă faceți griji, OZN-R1 are funcția de învățare pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme.Puteți controla aparatele prin funcția de învățare.

Notă:

Adaptorul de alimentare nu este inclus.

Numărul de Model: UFO-R1

Rețea WiFi: WiFi 2.4 GHz 802.11 b/g/n

IR Frecventa: 38K

IR Direcție: mai Multe directii

Infrarosu Distanta de Transmisie: ≤8 m/26ft (depinde de mediu)

Suport sistem de OPERARE: Android 4.0/pentru iOS 8.0 și mai sus

Temperatura De Lucru: 0-55 ° C

Putere de Intrare: DC 5V 1A

Consumul De Energie În Standby: ≤0,5 W

Material: ABS

Element Dimensiune: 67*67*25mm/2.63*2.63*0.98 în

Element Greutate: 62.5 g/2.2 oz

Lista De Pachete:

1* Control De La Distanță Inteligent

1* Cablu USB

1* Manual De Utilizare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Nisa Cinco
2020-11-27
5/5
Great! This is IR Blaster UFO-R1 Moes. After removing the cover, it is easy to connect to it and flash Tasmota and get rid of any chinese servers and Tuya. It has no problems covering a 40m2 space and running an Air codnitioning at the wall, 4 meters away with no clear line of sight. I am ordering another 2. You need to provide your own power suply. They should have included it.
Albert6717
2020-10-22
3/5
the item sent is not the item on the image... Functioality is ok.
Theman Bigg Boss
2021-01-31
5/5
Works perfectly in larger distances, 5-6 meters. Relatively simply to flash to Tasmota to make it work better and get rid of a Chinese cloud. I would prefer to be able to buy it preflashed with Tasmota. It is possible to add sensors to it, I added temperature sensors. When the sensor is immediatelly at the body with just head poking out, one needs to correct it down for about 2 degC. When sensor is actually completely outside, no correction is needed.

Scrie o recenzie

Produse similare