Sport În Aer Liber Acțiune Mini Aparat De Fotografiat Subacvatic, Rezistent La Apa Cam Ecran Color Rezistent La Apă De Supraveghere Video Pentru Apă Camere


Etichete: ds camera, pescuit subacvatic cam, 8 k action cam, mouse-ul razer, camera de acțiune, camera sport de asamblare, mijia camera apă, monitorul aparatului foto pescuit, camera de apă, subacvatică pentru camera video wifi.

81.32lei
  • In stoc
  • w2319



  • Unghi De Vizualizare : 120°
  • Plug Type: UE Plug
  • Senzor: CMOS
  • Dimensiunea senzorului: Alte
  • Caracteristica 5: mini piscină cameră subacvatică
  • Caracteristică 4: Mini Aparat De Fotografiat Impermeabil
  • Numărul De Model: 1401243
  • Alarma De Acțiune: Locale De Alarmă
  • Caracteristică 6: Sport, lenjerie de corp aparat de fotografiat
  • Depozitare: 32G
  • Nume De Brand: OLOEY
  • Ieșire Audio: NICI unul
  • Caracteristică 1: camera de apă
  • Caracteristică 3: camere pentru apă
  • Lentila (mm): Alte
  • Caracteristică 2: Rezistent La Apa Camra
  • Instalare: Normal
  • Alimentare: Normal
  • Rezoluție Orizontală: Alte
  • Sisteme De Operare Acceptate: No
  • Claritate: 720P

Caracteristici: 1) carcasa rezistenta la apa, permițându-vă pentru a trage uimitoare sporturi de apă; apă de adâncime de 30 de metri în apă 2), de înaltă definiție ecran și redare înregistrate film fascinant 3) baterie detașabilă, care este ușor de înlocuit și prelungi durata de viață a aparatului foto 4) video, în timp ce de încărcare record 5) mini aparat de fotografiat subacvatic, 6) a sprijinit card de memorie, pana la maxim 32GB (nu include) 7) - o varietate de formate de înregistrare video: 720P, WVGA 8), format MOV Înregistra 11) o varietate de fotografie moduri de fotografiere: single shot, dorada 12) Video Criptare Activat 13) Mini aspectul, diversificate de culori pentru a alege de la Parametrii tehnici: 1) afișaj cu cristale lichide (LCD): 2 LTPS 2) Obiectiv: 90 de grade 5) Format Video: MOV Video 6) format de Compresie: H. 264 7) Rezoluție Foto: 12M / 8M / 5M 8) de Stocare: Micro SD 9) Modul de Fotografiere: Single shot / Self-timer (2 secunde / 5 secunde / 10 secunde / CS) sursă de lumină 10) Frecventa: 50Hz / 60Hz 11) Interfata USB: USB2.0 12) Interfață de Alimentare: 5V1A 13) Sistem de Operare(OS) Windows XP / VistaorAbove / Win7 / MAC OS 14) Culoare: Alege 15) Dimensiuni (mm): 59.27 * 41.13 * 29.28 Pachetul include: 1 * camera de acțiune(Cardul de Memorie nu este inclus) 1 * rezistent la apa de Locuințe 1 * Mâner Bar/Pole Mount 1 * Clip 1 * Montare 1 1 * Montați 2 1 * Montare 3 1 * Montare 4 4 * Bandaje 1 * Cablu USB 1 * Baterie( este deja instalat în camera) 1 * Manual de carte

Sport în aer liber Acțiune Mini aparat de Fotografiat Subacvatic, rezistent la apa Cam Ecran Color Rezistent la Apă de Supraveghere Video Pentru Apă Camere Descriere: Acest produs este cererea de pe piață de înaltă definiție digitale mișcare dispozitiv de înregistrare video.Ea are o varietate de lider în industrie de caracteristici, inclusiv digital de înregistrare video, foto, filmare, înregistrare de voce, de afișare video și o baterie detașabilă, ceea ce îl face foarte potrivit pentru vehicul de înregistrare a datelor, foto-jocuri, sporturi în aer liber, de acasă de securitate, de explorare la mare adâncime, etc., permițându-vă pentru a trage oriunde, oricând.Ea are o varietate de brevete.. cea mai mare parte,comenzile vor trimite în termen de 2-4 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

. Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească.

. Doar elemente de transport după ce plata este confirmat.

. www.antena1slobozia.ro nevoie de 24 de ore pentru a confirma plata.

. Tot de urmărire pe un singur site http://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860690.0.0.29zspL

. Cea mai mare parte.Acesta vă va duce 15-40 să-ți țara prin China Post Aer Înregistrat Mail.

. 7-15 zile de epacket.3-10 zile de către EMS. 3-7 zile prin DHL.

. Cea mai mare parte,informațiile de urmărire din China Post Aer Înregistrat Mail va actualiza în termen de 2-7 zile lucrătoare.

. Vă rugăm să Verificați adresa dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.

. Vom trimite la adresa pe care o scrie.

. Prieteni ruși nevoie pentru a scrie numele dvs. complet,sau va pot primi coletul.

. Oferim 7-24 de ore de servicii on-line.

. Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 6 ore

. Vom verifica mărfurile cu atenție înainte de expediere.

. Timpul nostru de lucru.de luni până sâmbătă.

. Dacă ceva te putem ajuta.pls contactati-ne.

. Dacă nu sunteți Mulțumit cu produsul.pls nu deschide un litigiu.pls contactati-ne.noi vă va oferi o Soluție cât mai repede.

. Disputa nu este singura modalitate de a slove problema.e mai bine fericit să slove ea.multumesc.

. Dacă responsabilitatea noastră.vom accepta returnarea produselor sau de restituire.

. Dacă confirma lipsește.noi vom verifica și retrimite.

. Dacă nu primiți elemente.pls contactati-ne.

. Cea mai mare parte,coletul va ajunge la timp.dar poate fi, uneori, va întârzia.pls răbdare și a așteptat.vă mulțumesc pentru a înțelege.

. Plata se numai pentru comanda.altă țară, diferită de politica fiscală.poate te va percepe taxă.pls consultarea personalului de obiceiurile locale înainte de cumpărare.

. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele.Vom apreciat pentru tine.dacă ai să ne dea 5 stele stralucitoare și împărtășiți sentimentul de bine sau partaja frumoase poze reale.

. Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte util pentru noi și noul cumpărător.

. Dacă nu sunteți Mulțumit cu produsul.pls nu deschide un litigiu sau de a părăsi un negativ feedbkack.pls contactati-ne.noi vă va oferi o Mulțumit o Soluție cât mai repede.multumesc.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și bine ai venit să ne viziteze din nou!


Scrie o recenzie

Produse similare