Monocular 40x60 Puternic Binoclu de Înaltă Calitate cu Zoom Mare Telescop Portabil Lll Viziune de Noapte Militare HD Profesionale de Vânătoare


Etichete: 100 de zoom monoculare, 80x80, telescop monocular, monocular binoclu night vision, copilul binoclu, 4X30, de mare putere monoculare, binoclu profesional bynolyt, monocl, binoclu termal.

56.42lei 80.59lei
  • In stoc
  • w23648



  • Numărul De Model: 40x60
  • Diametru ocular: 18mm
  • Amplificare putere: De 10 ori
  • Antena de acoperire: FMC multi-strat îmbunătățită verde film
  • Diametru Obiectiv: 40mm
  • Ocularul de acoperire: MC verde film
  • Tip: Monocular

40 x 60 binoclu binoclu telefon mobil telescop cu înaltă definiție titularul de telefon mobil pentru alpinism, drumetii, vanatoare, birdwatching

descriere produs :

1. Unghi larg și de înaltă definiție câmp de vedere: de precizie de înaltă calitate de design, toate din sticlă high-end, componente optice, de înaltă performanță, lunete poate oferi de 8 ori mărire, 42 mm diametru lentila obiectiv cu unghi larg, de 360 de metri / 1000 de metri de mare câmp de vedere, asigurându-se în aer liber, Cel mai bun câmp de vedere de aventura este ideal pentru monocular iubitorii de păsări.

2. [Rezistent la apă și Praf] singur-ochi built-in lentilă capac de praf poate preveni lentila de praf/umezeala, vă rugăm să asigurați-vă că totul este în mod clar vizibile.

3. [High Quality] La telescop monocular este fabricat din materiale de înaltă calitate.Reflexia luminii și minimă distorsiune Maximă de transmisie și luminozitate...

4. [Ușor de a transporta] Acest monocular compact este usor de utilizat cu o singură mână.Reglabil masca pentru ochi, ușor și rapid.Răsuciți în sus și în jos pentru a obține cel mai bun efect de vizualizare fără a purta ochelari.Dungi armura de cauciuc va crește frecarea și a preveni alunecarea din mână.Singur rame de ochelari sunt, de asemenea, echipat cu mână, curele și genți de mână.

5. [Adaptor pentru smartphone-uri și accesorii] Acesta este dotat cu un telefon universal adaptor potrivit pentru cele mai multe branduri de telefoane mobile, de exemplu, puteți partaja cu ușurință fotografii instant pe social media prin intermediul camerei telefonului, și vine cu alte accesorii.Geanta, curea de mână, carabină, manual.

Caracteristici :

Nostru lunete sunt vizual precisă și oferă excelente surse de lumină pentru evenimente sportive, concerte, bird watching, vânătoare, drumeții, camping, pescuit și de călătorie.Acesta nu este doar un telescop pentru adulti, dar, de asemenea, un telescop pentru copii.

Telescopul este durabil cadru îl face potrivit pentru cele mai dificile condiții meteorologice.La armura de cauciuc face foarte confortabil de utilizat și nu va aluneca din mână.Atâta timp cât telefonul aparat de fotografiat este aliniat cu centrul de suport, indiferent de cât de mult se misca telefonul, linia de vedere, nu va fi blocat.Dacă doriți să umple întregul ecran, aveți nevoie pentru a mări sau micșora dimensiunea de mână.Vă rugăm să rețineți că 2-lentile smartphone nu se pot adapta.

Pachetul nostru ofera :

1 x binoclu

1 trepied extensibil.

1 telefon instalare kit adaptor

1 x carpa.

1 x capac obiectiv

1 x curea de mână

1 x sac de pânză.

1 x manual de utilizare


Andorogin
2020-10-15
4/5
OK for the service. Thank you

Scrie o recenzie

Produse similare