Biciclete Coada Lumina USB Reîncărcabilă Bicicleta Stop cu LED-uri de Lumină din Spate 5 Modul de Faruri Roșu Albastru pentru Bicicleta Lanterna de Siguranță


Etichete: roșu albastru lumini de biciclete, bicicleta lampă roșie, bicicleta lampa spate, de urgență lumina albastra bicicleta, bicicleta roșie, 23c 700, cauciucul de la bicicleta tub, blue star bike, 700c anvelope, bicicleta cu led rosu.

29.25lei 35.23lei
  • In stoc
  • w24628



  • Montare De Plasament: Ghidon
  • Nume De Brand: ETA BICICLETA
  • Alimentare: Baterie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE

Biciclete Coada Lumina USB Reîncărcabilă Bicicleta Stop cu LED-uri de Lumină din Spate 5 Modul de Faruri Roșu Albastru de Siguranță cu Bicicleta Lanterna 【 5 Modul Intermitent & IPX4 rezistent la apa】 Acesta oferă 5 Modul intermitent Farurile cu Roșu și Alb,puteți comuta liber.Lumina poate manipula cu ușurință ploaie si alte intemperii. 【 Siguranță și portabil 】 USB reîncărcabilă biciclete coada lumina oferă vizibilitate de 180 de grade,astfel încât se va menține în siguranță și sigur,mai ales noaptea rider sau zilei de navetiști.Lumina noastră este ușor și portabil. 【 Încărcare rapidă & USB Reîncărcabilă 】 taxele pe orice dispozitiv USB de aproximativ 2 ore, cum ar fi computerul, putere banca sau orice dispozitiv cu un port USB..Se poate reincarca sau de descărcare de gestiune de aproximativ 300 de ori. 【 Ușor de utilizat și se Potrivește fiecare bicicleta】Muntele se potriveste o varietate de ghidon sau oriunde în cazul în care vă puteți imagina.Drumul de biciclete coada lumina sunt ajustabile(90°).Ușor de configurare, Nu sunt necesare instrumente.. Despre Biciclete Coada Lumina 】

- Fără fire sau baterii externe

- Poate fi folosit ca o cască de bicicletă lumina, mountain bike din spate, lumina, drum lumini de biciclete, bicicleta lumină de siguranță și Mai mult!

- Încărcați întotdeauna produsul înainte de utilizare!

【 USB Reîncărcabilă 】

- Taxele de pe computerul dvs. , putere banca sau orice dispozitiv cu un port USB.

- 2 ore timp de încărcare

【5 moduri de Iluminare 】

- Lumina roșie, Roșii bliț, lumină Albă, lumină Albă, Roșie, Albă flash.

♥ Ce ai ♥

1 x unitate de Lumină

1 x suport fix

1 x cablu USB

1 x manual

Timp de livrare: Dacă Economice de transport ,poate dura 30-60 de zile la țară ,cu informații de urmărire în China ,fără informații de urmărire atunci când va părăsi China.Dacă standard de transport, cum ar fi www.antena1slobozia.ro standard de transport maritim ,Epacket,China post air mail , poate dura 10-30 de zile, cu informații de urmărire toate prin livrare.Bine ati venit dropshipping ,fără nici o factură ,prețul ,proformance .Bun venit wholesale cumpărare.Avem mii de produse pe stoc ,cel mai bun pret .Ne va livra de către EMS, atunci când suma de peste $100. și nava prin DHL/FEDEX când cantitatea de mai sus de 200 de dolari.Daca comandati mai mult de 200 de dolari,avem un discount special .

Plata :

Vom accepta o mulțime de instrumente de plată, dar vă sfătuim să plătească on-line, care este de mai multă siguranță pentru tine .

Atenție:

A. Noi nu suntem responsabili pentru taxe de import, impozite și taxe .

B. Asigurați-vă că pentru adresa este adresa destinatarului.

C. nu oferim baterii,este doar pentru referință.

D. vă Rugăm să permiteți-1-2CM diferă datorită măsurare manual.

E. Există o ușoară diferență de culoare din poze din cauza ecran de computer rezoluția.


Scrie o recenzie

Produse similare