Tasdan Bărbați Ciclism pantaloni Scurți de Ciclism Lenjerie de Biciclete Biciclete pantaloni Scurți de Biciclete de Munte de Haine de Ciclism Imbracaminte Bavete


Etichete: dinamik biciclete pantaloni scurți, biciclete uzura, biciclete pantaloni scurți bretelle, bicicleta fusta, bicicleta fete pantaloni scurți, bicicleta pânză, omul de biciclete pantaloni scurți, fox pantaloni de biciclist, bicicleta jersey pentru femei, pantaloni pantaloni de biciclist.

85.95lei 132.21lei
  • In stoc
  • w2489



  • Caracteristică: Protecție UV
  • Material: Spandex
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Biciclete de munte de haine: Pantaloni Scurți De Ciclism
  • Ciclism De Îmbrăcăminte: Tricouri De Ciclism Ciclism Pantaloni
  • Nume De Brand: tasdan
  • Tesatura Tip: Postav
  • Tip Sport: Ciclism
  • Articol NR.: KNN-151
  • Pantaloni Scurti Material: nylon spandex
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Tip De Element: Pantaloni scurți

Noi Sosiri Descriere Produs

Tasdan Bărbați Ciclism pantaloni Scurți de Ciclism Lenjerie de Biciclete Biciclete pantaloni Scurți de Biciclete de Munte de Haine de Ciclism Imbracaminte Bavete Pantaloni

Descriere

Tip de element:Ciclism lenjerie de corp.

Material: Nylon+ Lycra tine confortabil atunci când de echitatie, cu iute uscat umiditate și funcția de respirabil.

Technic:construcții speciale de CoolMax pad GEL de absorbție de umiditate, transpirație și cu uscare rapidă, cu elasticitate buna si respirabilitate.

Marime: S, M, L, XL, 2XL, 3XL (Cea mai mare dimensiune poate fi personalizat)

Culori: Negru/Gri Fel ca imagini.

Vom accepta personalizate cu logo-ul și sublimare imprimare de design .

Masina de spalat sfaturi:

Se Spală la mașină, cu apă rece: 30°.

Nu se usuce curat.

Nu de rufe uscate.

Nu de fier.

Nu perie, nu înălbitor.Foto Show

Fabrica de Profil Suntem un producător profesionale, dezvoltarea și producția de diferite tipuri de ciclism purta și funcționare purta în China.Ne mandrim în furnizarea de produse de calitate superioara la preturi mici pentru clientii nostri peste tot în lume.Putem face propriul design personalizat:orice dimensiune,orice culoare ,orice logo-uri vrei.

1.Nici o cantitate minimă de comandă.

2.Pret de fabrica.

3.Tesatura de înaltă calitate,de Înaltă calitate SBS brand auto de blocare fermoar,Sublimare imprimare cu italiana J-Teck

Cerneală de Înaltă calitate de prindere din silicon elastic,Gel CoolMax pad.

4.Un Serviciu Bun.

5.Alegeți stilul și dimensiunea și plătească.

6.Noi oferim design gratuit și revizuiască schema pana te satisface.

7.După ce confirmați design,vom produce pentru tine repede.Aceasta va dura aproximativ 2 săptămâni.Dacă aveți nevoie pentru rapid,nu ezitați să ne contactați.

8.Vom lua pentru poze, pentru aprobare.Afer a obține confirmarea dvs. va vom trimite produsele la tine.

Vânzător Promit * Actualizarea elemente noi în magazinul nostru de zi cu zi. * Garantăm că produsele trebuie supuse unei verificări riguroase de calitate pentru a se asigura că bunurile pe care le primi cu bună calitate.Toate produsele sunt ambalate profesional cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță. * Dacă există calitatea produsului, sau părți incompletă atât timp cât sunt în măsură să prezinte materiale explicative relevante, vă vom oferi servicii de returnare. * Răspunde de fiecare problema pe care ai întâlnit-o în scurt timp ACUM și de a face totul la îndemână pentru a le rezolva ,a face noastre cele mai bune pentru fiecare client să fie mulțumit cu produsele noastre și servicii. * Să fii complet sincer cu tot ce vrei să știi, nu se află între vânzător și client.Feedback-ul * Suntem profund sper că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. de la noi. * Vom face noastre cele mai bune pentru a satisface orice nevoi. * Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să să ne anunțați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. * Datoria noastră este de a face dumneavoastră de cumpărare fi o experiență fără griji.Vă mulțumesc!Sper Să Vă Bucurați-Vă De Cumpărături!!


Vatacladka
2020-12-30
5/5
I must admit, I didn't think they were that good. They are excellent, very good quality. I like them and they're very comfortable. I measure 1.83m and weight 95kg. I'm doing great.

Scrie o recenzie

Produse similare