Rc Saito Motoare Piese Motor în Patru Timpi 100 FA-AAC cu toba de Eșapament: QQ (SAIE100)


Etichete: toyan 4 timpi mini motor, motor saito, lanț ascuți, țeavă de eșapament, dle30, benzina engineul rc, motor ngh, modele de avioane benzina, maybach autocolant, toba rc.

1 582.41lei
 • In stoc
 • w254 • Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: Alte
 • Material: Metal
 • Upgrade Componente/Accesorii: Alte
 • Instrument De Consumabile: Alte
 • Pentru Un Tip De Vehicul: Avioane
 • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
 • Numărul De Model: (SAIE100
 • RC Piese si Acc: Corpul
 • Patru-wheel-Drive Atribute: Alte
 • Nume De Brand: kingtair

Caracteristici cheie Aceleași dimensiuni de montaj ca O. S. 91 Depasi 1.00-size într-un .91-dimensiunea caz de Ansamblu

Super-Mijlocii Putere pentru .60-Dimensiuni Avion

FA-91 este una dintre cele mai populare vanzarea de motoare în Saito linie extinsă de patru accidente vasculare cerebrale.La .91 se potrivește perfect în cele mai multe avioane concepute pentru .60-size două accidente vasculare cerebrale, oferind posibilitatea de a leagăn diametru mai mare de elemente de recuzită cu mai multă forță decât în doi timpi.Mulți piloți pur și simplu preferă sunetul puternic în patru timpi.Acum Saito™ oferă un nou motor, care oferă chiar mai multă putere decât .91 dar asta e similare în dimensiune și greutate.

Saito e nou FA-100 va transforma un APC 14 x 8 prop 300 la 700 rpm mai mult decât fie Saito .91 sau O. S. .91. La doar 19,2 uncii (mai puțin de eșapament), cantareste aproape 2 grame mai puțin decât O. S la fel de bine!La Saito FA-100 nu este doar un pocnit .91. Acesta dispune de un nou instrument caz că împărtășește dimensiuni de montaj al O. S. 91. Acest lucru îi permite să fie folosit cu mai multe after-market motor mounts deja disponibile pentru a se potrivi acest motor.

La Saito 100 idled și a trecut frumos de la prima pornire din cauza inclus noul Hangar 9™ Super Plug (HAN3011), care acum vine cu toate Saito motoare.Acest plug îmbunătățește inactiv și de tranziție în toate motoarele în patru timpi.După o scurtă puțin bogat pauză-in, ne-am atins ace la 3-5/8" pe de mare viteză și un ¼ de culoare pe viteză redusă ac.

Personalul nostru utilizează frecvent 30% heli combustibil în Saito motoare, deoarece nu numai că oferă o mai bună de top-end de performanță, dar funcționează mai lin, oferă o mai bună tranziție, si ruleaza mai rece.

În zbor, FA-100 a fost una buna operator.Tranziție și de repaus au fost curate și clare, cu răspuns instantaneu.Nici mort bastoane au avut loc în primele șase zboruri de încercare, în ciuda intenționat de mare altitudine comporta, urmată de rapid full-acceleratie tranziții.30% elicopter de combustibil a dat un impuls vizibil în putere, la care se adaugă ulei în combustibil adaugă un frumos traseu de fum.

Dacă sunteți în căutarea pentru un puternic ușor în patru timpi cu puterea de cele mai recente .60 prin .90-dimensiunea proiectului, nu trebuie să se așeze pe o 91. Check out Saito e nou FA-100. Produse compatibile Saito Motoarele de 100 FA-AAC cu toba de Eșapament: QQ SAIE100 este compatibil cu


Scrie o recenzie

Produse similare