Plastic Universal Clapetei de accelerație Comutator Pârghie de Comandă Mâner pentru Domeniul de Tuns iarba masina de Tuns iarba


Etichete: cilindru de tuns iarba, bm6a bujie, gaz masina de tuns iarba, motor de tuns iarba, filtru de tuns iarba, baterie de tuns iarba, bm6a, mâna masina de tuns iarba, manuale de tuns iarba, de tuns iarba pe benzina.

34.17lei 41.17lei
  • In stoc
  • w2609



  • Numărul De Model: YB-JY15888
  • Nume De Brand: aneng
  • Tip: Instrument De Gradina Părți
  • Utilizare: DIY acasă

Plastic Universal Clapetei de accelerație Comutator Pârghie de Comandă Mâner pentru Domeniul de Tuns iarba masina de Tuns iarba

Maneta de comandă este realizat din plastic, și este în condiții de siguranță și non-toxice.Este potrivit pentru toate de mână împingând masina de tuns iarba.Acesta poate fi utilizat în mod repetat și durabil pentru mult timp de utilizare.

Caracteristici: de Înaltă calitate din material plastic, inodor, în condiții de siguranță și non-toxice.Maneta de comandă este potrivit pentru toate de mână împingând masina de tuns iarba.Ușor de instalare: usor de a instala control mâner, ușor de utilizat.Reutilizabile și durabile: acesta poate fi utilizat în mod repetat și durabil pentru mult timp de utilizare.Este un accesoriu util, de grădină, de câmp de tuns iarba.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Plastic

Culoare: Negru

Dimensiune: aprox. 5.5*11cm/ 2.16* 4.33 în

Lungime cablu: aprox. 165 cm/ 64.96 în

Greutate: aprox. O greutate de 168g/ 5.92 oz

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-0-2cm eroare din cauza la măsurarea manuală.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Lista de ambalare

Lista De Pachete:

1* Mâner De Control


Scrie o recenzie

Produse similare