Detector subacvatic PI-King 750 de Inducție Pinpointer Extinde Adâncime de Detectare cu LED-uri de Lumină atunci când Detectează


Etichete: mineritul de aur scoc, detector de metale pentru adâncime, detector de metale garrette, lampa led, dovada de apă detector de metale, detector de metal, shrxy metal husă, 850 tx detector de metale, detector subacvatic, căutare detectoare de metal.

260.35lei 325.43lei
  • In stoc
  • w2696



  • Putere Tip: Baterie-Alimentat
  • Nume De Brand: TIANXUN
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 750
  • Cu Ecran LCD Sau Nu: No
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor

Hei,vă Rugăm să acorde o atenție : Înainte de a utiliza acest detector în apă, trebuie să asigurați-vă că bateria Compartiment & Butonul este etanșare.Pi-king 750 Actualizat Vibra - king 750 30M de Direcționare Pinpointer cu Puls de Inductie (PI) Tehnologia de Aur Detector Subacvatic Complet rezistent la apa Hunter Vibrator Aplicații: unic sigilate design permite detectarea în orice evirenment inclusiv iarba ,noroi ,murdărie ,nisip, sau chiar în apă dulce sau sărată ta o adâncime de 100 de metri .Mare pentru scafandri .Public security check, ancheta Poliției, Scufundări căutarea, Profesionale arheologie, Deșeuri de Fier de Recuperare ,Ac/pin Bobina Design Pinpointer ,Extinde distanța de detectare .Produs Caracteristică : 1. Comunică cu vibrații și lumină (atunci Când un obiectiv este situat la Vibra-iking750 semnale cu impulsuri de vibrații și flash-uri luminoase de alb L. E. D ) 2. Puls de Inductie Tehnologie (PI) - (Permite vânătoare în apă sărată sau în orice tip de sol, inclusiv cu nisip negru) 3. Adâncime de detectare stabilitate - (Nou Avansate circuite menține distanța de detecție întreaga durată de viață a bateriei) 4. Țintă distanțându - (impulsuri de vibrație crește în frecvență ca sonda se apropie de tinta de precizie identificarea) 5. Reglare automata - (stare de La artă controlat de microprocesor design nu necesită ajustări de orice fel) 6. Rezistent la apa - (Complet waterprooof de 30 de metri sub apă .Cel mai bun pentru seaking comori subacvatice ) 7. Inel de centura & încheietura curea - (Include un inel de centura pentru a atașa la orice comună clip curea, precum și o curea de mână pentru un plus de securitate) 8. Puls de inductie bobina de căutare - mai larg detectarea la distanță ,de înaltă sensibilitate ,chiar bolnav un ac minuscul 10. Monofazate de construcții - localiza tinta cu ușurință în nisip ,apă proaspătă și sare 11. Căutând comori subacvatice - LED alb indiction ,virbrate indicație 12. Bobina - Design pinpionter ,mai bine detectarea zona & adâncimea de Instalare a Bateriei : 1. Rotiți butonul counter--în sensul acelor de ceasornic pentru a deschide compartimentul bateriei de etanșare 2. Introduceți 1 baterie 9V 3. Rotiți butonul în sensul acelor de ceasornic până când mâna strâns pentru a asigura o apă de etanșare Notă : Înainte de a submering aparatul ,asigurați-vă că bateria în compartimentul sigiliul este sigur Pachetul Inclus: 1 x Pi-king 750 Detector 1 x Manual de limba engleză (Bateriile nu sunt incluse)

>>>Transport & Predarea cele Mai multe elemente din magazinul nostru vor fi livrate în termen de 3working zile de la plata verificate de www.antena1slobozia.ro costul De transport maritim citat NU include taxe suplimentare de zonă de la distanță enumerate de companii Express.ETA(Timpul Estimat de Sosire)afișate în listă este dat de companiile de transport maritim, dar care nu pot fi la fel de motiv de livrare întârziată litigiu.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. Cumpărători ruși au fost solicitate să completeze numele complet; Brazilian cumpărătorii sunt obligați să părăsească CPF/CPNJ Număr; Chilian cumpărătorii sunt obligați să părăsească RUT număr. >>>Taxe vamale si Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. >>>Despre Reveni Dacă veți primi un element nu așa cum este descris,vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și de a returna produsul pentru o corectă.Dacă primiți un element DOA (daune la sosire) sau defecte produse, vă rugăm să ne contactați.O înlocuire sau de restituire vor fi oferite după comunicare.Unele low-evaluate elemente nu ar putea fi returnate.Toate NON-Vânzător Greșeală a se întoarce, de transport maritim și de manipulare taxa ar fi de pe contul cumpărătorului Toate returnarea produselor trebuie să fie în ambalajul original, cu toate accesoriile incluse. >>>De garanție Vom sta în spatele produselor noastre astfel încât vă sunt întotdeauna acoperite!Pentru a dovedi-l oferim GRATUIT Sase LUNI de garanție limitată.Vă rugăm să citiți următoarele detalii importante cu privire la Politica de Garanție.Ne garanteaza ca toate produsele să fie liber de defecte de material sau de manoperă timp de cel puțin 6 luni de la data cumpărării.Suntem pe deplin de a garanta clienților o schimb sau de restituire în termen de 7 zile lucrătoare în cazul în care elementul DOA (daune la sosire).Garanție exclude normal durata de viață a produsului uzura, uzura sau abuz.Garanția nu se aplică condiții care rezultă din utilizarea necorespunzătoare, abuz, neglijență, accidente, aplicarea necorespunzătoare, instalarea necorespunzătoare sau modificarea. >>>Feedback-ul vă Rugăm să ne Contactați în primul rând, dacă nu există nici o problemă cu plata, de livrare sau de produsele primite.Feedback-ul negativ nu ajuta pentru a rezolva problema.


Scrie o recenzie

Produse similare