Două Piese de Argint Gri Dantela Mama de Mireasa Rochii de Mire Gâfâi Costum Plus Șifon Rochii de Seară Cu Jacheta Pentru Petrecerea de Nunta


Etichete: tin rochii, mire mireasa, african dashiki maxi rochie, rochie pentru mama mirelui, sifon pantaloni costum petrecere, mama miresei, costumul, rochie mama, lo rochie de seara, halat femei, mama de mireasa costum de pantaloni.

324.21lei 600.42lei
  • In stoc
  • w2808



  • Maneca Stil: Regulat
  • Imagini Reale: Da
  • Rochii De Lungime: Glezna-Lungime
  • Built-in Sutien: Da
  • Tip De Element: mama de rochii de mireasa
  • Lungime maneca(cm): Trei Sferturi
  • Tesatura Tip: Sifon
  • Numărul De Model: MD089
  • Element De Moda: Print Floral
  • Silueta: O-LINIE
  • Decor: Ruched
  • Nume De Brand: UVRCOS
  • Origine: NC(de Origine)

La Cele Mai Stimate Client bine ați venit la IL Nunta Bal Rafinat Magazin.vă mulțumim pentru dvs. de interesat în nostru de rochii.Ca un producător specializat în producția de high-end de rochii de mireasa si rochii de seara ,am fost angajat pentru a utiliza cea mai mare qualityfabrics pentru a crea cele mai elegante și inteligente rochii pentru eachwoman.De asemenea, putem personaliza în funcție de imaginile pe care le trimiteți.Dacă aveți nevoie de 100% rochie manual.Oferim servicii personalizate și comenzi urgente, bine ati venit anchete,Multumesc din nou pentru atentia acordata!Utilizarea importate high-end de țesături, care sunt mai mult de trei ori mai scumpe decât cele interne Doar pentru a îmbunătăți sentimentul de netezime Utilizați cea mai înaltă calitate margele, Doar pentru a îmbunătăți strălucire control Strict de calitatea produsului nostru este condiție prealabilă.Fie că este vorba de design, de broderie, de producție pentru produsul finit, suntem toate controalele de la fiecare nivel.Livra produse de cost-eficiente pentru fiecare client manopera Rafinat, bine cusut un singur ochi și un singur fir, rafinat, tăiere, unul câte unul, Pentru a realiza clasic de calitate din inimile noastre!credem că, Pe moment, surpriza vine din partea atent sculptură de fiecare detaliu este nu doar o rochie, e o lucrare de artă atemporală.Dacă aveți nevoie pentru a face personalizat rochie, vă rugăm să completați formatul de mai jos și să ne ofere, atunci când plasați comanda.Sau contactați-ne, suntem mereu la serviciile tale. 1. Bust: ___cm/inch 2. Talie:___cm/3 inch. Solduri: ___cm/inch 4. Lungime=___cm/inch( Umăr la Podea, cu calcaiele pe) 5. Înălțime =___ cm/inch (din partea de sus a capului la podea cu pantofi pe) 6. Lungime de furtune mâneci lungi și răscroială A mânecii .

Cele mai frumoase rochii necesita mai mult decor rafinat.

Gratuit cadouri bijuterii rafinate

Despre Întoarcerea satisfactia Dumneavoastra este nostru pe termen lung, urmărirea și mai mare îngrijorare.Odată ce pachetul a ajuns, am să vă încurajez pentru a deschide și asigurați-vă că elementele pe care le-am făcut îndeplinește cerințele dumneavoastră.Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achizitie , poti returna sau schimba elementele în termen de 7 zile de la data livrate.Cerere: 1. În scopul de a rezolva problema cât mai curând posibil, vă rugăm să contactați Personalul de Serviciu pentru Clienți primele 2. Articolele primite în termen de 7 zile de la data livrate. 3. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original 4. După ce am primit returnarea coletului informații și de urmărire Nu,va vom returna banii în contul dvs. în termen de 2 zile lucrătoare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.Contactați-Ne 1.Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la "Favorite" lista. 2.Sperăm că vă va lăsa feedback-ul pozitiv și de 5 stele, DSR, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și serviciu.Încurajarea ta este ourdriving vigoare. 3.Feedback-ul este foarte important pentru noi.Sperăm că ne veți contacta imediat înainte de a da-ne feedback redus, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător. 4.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul www.antena1slobozia.ro mesaj, va vom raspunde mesaj în termen de 24 de ore .


Scrie o recenzie

Produse similare