Tuya Inteligent ZigBee Inteligent de Temperatură Și Senzor de Umiditate Cu Display LCD Alimentat de la Baterie Cu Viață Inteligentă App Alexa de Start Google


Etichete: senzor wifi, mini sonoff, ios app mijia, acasă inteligent, aun display lcd, comutator wifi, ușa tuya inteligent, aqara, moeshouse comutator, sonoff fob.

97.59lei 162.63lei
 • In stoc
 • w282 • Dimensiuni: 61.2mmx23mm
 • Temperatura De Lucru.: 0%to99.9%RH
 • Tensiune De Lucru: 3V
 • Nume De Brand: MoesHouse
 • Subtensiune Deșteptător: Sprijinit
 • Frecvența De Transmisie: 2.4 GHz
 • temperatura de lucru: -10 grade Celsius pana la +55 grade Celsius
 • Tehnologia Wireless: zigbee
 • Origine: NC(de Origine)

Tuya Inteligent ZigBee Inteligent de Temperatură Și Senzor de Umiditate Cu Display LCD Alimentat de la Baterie ZigBee Inteligent Acasă de Securitate Cu Tuya de Viață Inteligentă App Alexa de Start Google

De MoesHouse

Caracteristici Principale:

1.Tuya Inteligent ZigBee Temperatură și Senzor de Umiditate:Un Tuya ZigBee Wireless Gateway-ul Hub-ul este o necesitate de a lucra cu senzor de temperatură și umiditate,precum și o varietate de ZigBee produse inteligente, care s-a dovedit a fi o punte și centrul de control pentru case inteligente și joacă un rol de neînlocuit pentru toate ZigBee produse și realizează întreaga legătură inteligentă de casa ta.Pur și simplu adăugați la senzor în ZigBee hub după adăugarea hub în Viața Inteligentă/Tuya App.

2.Real percepția timpului de schimbările de temperatură și umiditate și raportul în timp real pentru telefoane inteligente cu Viață Inteligentă Tuya App acceptate.Istoria înregistrare și notificare în Aplicație pentru controale inteligente pentru casa ta de temperatură și umiditate.Monitorizeze casa ta de temperatură și umiditate, indiferent unde vă aflați.

3.Noi ZigBee tehnologie cu consum redus de energie microprocesor pentru mult timp de așteptare.Proiectat cu tensiune joasă de monitorizare funcția de memento în timp real de alimentare pentru senzorul.Baterie cu viata lunga a bateriei.(Bateria nu este inclusă în pachet.)

4.Nou adăugat cu compensare de temperatura tehnica cu smart scena legătura cu aer condiționat și umidificator,oferind casa ta cu cel mai confortabil de temperatură și umiditate pentru a ne bucura de viata inteligente.LCD ecran display chiar arată în mod clar valoarea acesteia pentru toți membrii familiei.

5.Utilizate pe scară largă în diverse locuri și lipi cu ușurință pe perete cu sticker pentru instalare simplă,sau doar locul senzorului de oriunde doriți cu suport de sprijin în pachet;include 2 ani de garanție și rambursare de 60 de zile garanție de satisfacție completă.

Parametru:

Tehnologie Wireless:ZigBee

Tensiune de lucru:3V

Frecvența De Transmisie:2.4 GHz

Temperatura de lucru:-10℃ la +55°C

0%to99.9%RH

Subtensiune Alarma:Acceptat

Dimensiuni:φ61.2mmx23mm

Lista de pachete:

Senzor * 1

Manual * 1


Dos Santos97
2020-12-28
1/5
I do not recommend the store. Very long waited before shipping. Sent in a bad way, long time. Sent wrong. After the first refund, promised to send by express delivery. Agreed, subject to the deadline. The seller sent the cheapest and long delivery. But the order still did not come. Sent not correct links. Refused to give a coupon. Answered for a few days. Very bad service. I'm waiting for a refund of the full amount and coupons.
Virtualko
2021-01-12
5/5
It's seem good, I have to test
Wyzvolog
2021-01-12
3/5
The temperature does not show exactly, compared with 2 electronic thermometers. So-So gadget.
Rinochka 17
2020-11-28
5/5
Delivery to Kiev in two weeks. I came to the Post Office. Packing whole. Everything works. To the hub has not yet connected, waiting for delivery, because. Ordered separately. But this seller recommend

Scrie o recenzie

Produse similare