1500W 110V/220Vautomatic presa de ulei masina,ulei de cusut Acasă ,din oțel inoxidabil, ulei de semințe de hota,Mini Rece ulei fierbinte mașină de presă


Etichete: rece cald ulei de masina de presa, presa de ulei la rece, storcator de ulei, Hot Mașină De Presă, presa de ulei, ulei presat la rece masina comerciale, machin ulei, comerciale ulei de masina de presa, presa la rece, art printer.

788.36lei 927.48lei
  • In stoc
  • w28547



  • Nume De Brand: Cheftronic
  • Numărul De Model: M9
  • Putere: 1201-1500W

suntem un profesionist presa de ulei din fabrica, specializat în dezvoltarea și producția de uz casnic și comercial presa de ulei.Produse bogate, pret accesibil, calitate excelenta, suport de vânzare cu amănuntul sau en-gros, bine ați venit să faceți clic pe client serviciul de consultare.

1. 304 din oțel Inoxidabil de calitate alimentară material, aspectul rafinat de design, puternic și durabil motor, ventilator mare pentru a prelungi durata de viață a mașinii

2. Suport presare la rece și presare la cald

3. Apăsați buna, mare rata de ulei, ulei presat este foarte clar și pur.Ulei de înaltă rata de extracție, puteți obține 400g-450g ulei de 1000g de arahide.

4. Ușor de operat și echipate cu instrucțiuni engleză.

5. Oferă principalele diagrama pentru a demonstra video, puteți, de asemenea, se referă la acest video de instalare a utiliza aparatul.

6. Suport de strivire de aproape toate semințe de plante, inclusiv ulei de arahide, ulei de floarea soarelui, ulei de rapiță, alb ulei de susan negru, ulei de susan, ulei de camellia, ulei de canola, ulei de canola ulei din semințe, ulei de soia, ulei de alune, ulei de măsline, ulei de migdale, ulei de seminte de in, semințe de busuioc ulei, ulei de nuci, ulei de susan, catina ulei de semințe, ulei de semințe de dovleac, de pin, ulei din semințe, jujube ulei din semințe, ulei de semințe de cânepă,ulei de cocos etc

7. Pentru seminte de diferite dimensiuni, se poate apăsa 3 kg la 6 kg semințe de plante pe oră.Aceasta susține de 24 de ore de lucru continuu ---------------------------------------- lista de Ambalare: Principalul motor de presa de ulei *1, apăsarea camera *1, apăsarea tijei *1, hopper *1, zgură ghid *1, din oțel inoxidabil ceașcă de ulei *1, sita din otel Inoxidabil *1, căldură mănuși izolante *1, perie de curatare *1, manual de utilizare *1 Notă: Rândul său, pe cel roșu se incalzeste trece la incalzeste timp de 10 minute, și să păstreze roșu se incalzeste comuta pe timpul utilizării.Pentru uleiul de Măsline presare: trebuie să scoateți miezul de semințe și tăiat proaspăt de măsline în bucăți de arahide dimensiune, atunci ar putea hrăni în această mașină.


Scrie o recenzie

Produse similare