Vântul Auto USB Ventilator Auto Aer Conditionat Zgomot Redus Colorate Smart Home Handheld Portabil Multi-funcție Mini Ventilator Vara Rece


Etichete: android stație de andocare, Dual USB, marea britanie usb c, calculator de vară gadget-uri, petrecere de vara gadget-uri, ventilatorul mini, festivalul de gadget-uri de vara, vara gadget-uri c, diamond league, compresor de aer pentru acvariu rezervor de pește.

15.70lei 34.13lei
  • In stoc
  • w28677



  • Nume De Brand: CARPRIE
  • Tip: Fan

Vântul Auto USB Ventilator Auto Aer Conditionat Mini Ventilator cu Zgomot Redus

【Rotativ】-- 360 de grade rotativ și ventilator de bază este, de asemenea, 360 de grade rotativ, care face ventilator extrem de convenabil.Potrivit pentru mai multe persoane folosesc.Super puternice de vânt să arunce în aer cald din mașini și să se răcească șofer și pasageri imediat. 【Zgomot redus-- Discutii vânt Puternic dar cu zgomot redus și vine cu două autocolante adezive pentru a asigura fan la tabloul de bord sau brațul zonă de odihnă. 【Multifunctional】 - într-adevăr se mișcă o mulțime de aer, care va ajuta pentru ambele rece van în zilele fierbinți + elimina umezeala de pe parbriz interior pe frig zilele ploioase.Rapid și eficient eliminarea nedorite țigări din tutun de fum sau praf, elimina animalele de companie miros mirosul. 【Vânt puternic】-- Ajutor de aer condiționat să se răcească vehicul în timpul verii repede de o bună circulație. 【Compatibilitate-- discutii se Potriveste la toate masina de familie sedan van camion SUV RV ATV barca cu 12V soclu brichetă.Și un 1.2 metri lungime adaptor de alimentare este inclus pentru priza de utilizare.

Putere: 8 (W)

Material:Plastic

Dimensiune produs: 13X6X15cm

Ceea ce veți obține de: 1 BUC Ventilator+ 1 BUC Cablu Incarcare


Scrie o recenzie

Produse similare