Meike MK A9 Grip Baterie de Control de fotografiere Verticală-Funcția de fotografiere pentru Sony A9 A7RIII camera


Etichete: meike flash nikon, rx10, sony alpha a7 iii, a7 iii, a7iii sony, eos m de prindere, carburator cb, geanta mk, nikon z6, prindere tactică.

284.71lei
  • In stoc
  • w29936



  • Model: Sony A9 A7RIII
  • Aparat Foto Compatibil Marca: Sony
  • pentru Sony A9 : Pentru Sony A7RIII
  • Grip Baterie: camera grip
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: Voking

Meike MK A9 Grip Baterie de Control de fotografiere Verticală-Funcția de fotografiere pentru Sony A9 A7RIII camera

1.Pentru Sony A9 A7R III camera cu vertical-funcția de fotografiere,cea mai buna alegere pentru fotografiere portret 2.Suport de blocare a ecranului funcție, suport de blocare modul de afișare.utilizarea low-power ecran LCD de 3.Litiu acumulator(NP-FZ100) pot fi folosite. 4.Timer-ul poate Seta Timpul de Întârziere,Timpul de Expunere,Intervalul de Timp și Numărul de Fotografii Introducere 1.Meike Profesionale Titularul Pachet MK-A9 Pro cu Telecomanda stabil si cu design ergonomic, prindere baterie oferă mai multe funcții utile. 2.Acesta oferă mai multă capacitate baterie pentru aparatul de fotografiat, în mod eficient a extinde timpul de fotografiere.Între timp, Cu verticale funcțiilor de fotografiere.Acoperire excelenta a făcut cu partea de sus-clasa de cauciuc pentru perfect sentimentul.și la distanță de control de la distanță, care poate aduce o experiență de fotografiere.Caracteristici: -2 buc NP-FZ100 baterii cu Litiu poate fi pus în strânsoarea, prelungind timpul de fotografiere. -Cu tragere vertical funcția.Acoperire excelenta a făcut cu partea de sus-clasa de cauciuc pentru perfect sentimentul. -Ecran de sprijin funcția de blocare și de blocare și modul de afișare. -Permite setarea timpului de întârziere, timpul de expunere, intervalul de timp și numărul de fotografii.Caietul de sarcini(Parametru): tensiune de Lucru: 6.7 V-7.2 V (prindere) temperatura de Lucru: 0~40℃.Aplicabile baterie (Nu sunt Incluse): 1 sau 2 buc NP-FZ100 baterii cu Litiu (pentru prindere) Greutate: aprox. 420g (prindere) Dimensiuni:About127(L)*67(W)*110(H)mm(prindere)


Morgloria
2020-09-13
4/5
Great product everything works well except the small navigation joystick doesn’t always work but still pretty hapoy with the product! Great fit too
Olia Pivovarova
2020-11-26
5/5
good

Scrie o recenzie

Produse similare