PULUZ Aliaj de Aluminiu Caz de Protecție Pentru Sony RX0 II Camera Cage &37mm Filtru UV Obiectiv si Obiectiv Parasolar cu Șuruburi și Șurubelnițe


Etichete: fuji xa5, camcord, action cam de la sony, seiko snxs79, sony rx0 ii, x3000r, caz rx0, usbc, sony rx100 m7, gameboy comutatorul de alimentare.

85.39lei 97.02lei
  • In stoc
  • w30325



  • Numărul De Model: PU387B
  • Origine: NC(de Origine)
  • Potrivit: Pentru Sony RX0 Accesorii
  • Material: Aluminiu
  • Tip: Caz
  • Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca: pentru Sony RX0 II
  • Nume De Brand: PULUZ
  • Set Complet: Pentru Sony RX0 II Mic aparat de Fotografiat Carcasă din Aliaj de Aluminiu Cușcă kituri

Caracteristici

1. Fabricat de înaltă calitate CNC din aliaj de aluminiu material.

2. Preveni camera de accident cauzat de supraîncălzire.

3. CNC Metal turnat prin injecție, stabil deformare, pentru fotografie aeriană, nu va faceti griji cu privire la impactul de vânt.

4. 37mm filtru UV absoarbe razele ultraviolete pentru a produce clare, fotografii, ideal pentru protejarea valoros obiectiv de la zgârieturi și praf.

5. Ușor parasolar capota, convenabil pentru depozitare, negru căptușeală protejează lentilele camerei de reflexia luminii.

Lista De Pachete

1. Cușcă de protecție x 1

2. Lentile cu Filtru UV cu Capac Obiectiv x 1

3. Baza Adaptor x 1

4. Sac de depozitare x 1

5. Umbrela de soare x 1

6.Șnur x 1

7. Montare cu Șurub Set x 1

8. Cruce Șurubelniță x 1

General Compatibil cu Sony: RX0 II Materialul Aliaj de Aluminiu Dimensiune 6.5*5.1*3.7 cm Greutate 78g

1. Am expediat de la www.antena1slobozia.ro' adresa numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.antena1slobozia.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră.Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail sau www.antena1slobozia.ro Standard de Transport care costa in jur de $2. 3. De obicei, ne va livra comanda la tine în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de www.antena1slobozia.ro. 4. Dacă nu ați primit comanda în timpul de livrare, sau dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Vom răspunde la tine în termen de o zi lucrătoare. 5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Aceste taxe nu sunt incluse în prețul produsului și costul de transport maritim.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii.Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2. Va oferim mereu produse de înaltă calitate la un preț competitiv și de a oferi un serviciu bun pentru tine. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și să aveți o experiență de cumpărături fericit aici.Vă mulțumesc!


Lsaparskaya
2020-09-28
5/5
All right. Thank You :)
Daanswer00
2021-01-06
3/5
Seller did not put the strap
Fatboyhottie69
2020-11-12
4/5
The mount was offset, due to the fact that the holes 2 there is no possibility to somehow more exactly attach. What for 1600₽ is not pleasant. But the delivery was fast. According to the dispute with Ali returned 900₽. Maybe for someone such a defect will be unimportant, but I shoot customers and want, so that everything is absolutely smooth

Scrie o recenzie

Produse similare