Instrument De Reparare Ranga Oțel Crom Vanadiu Anvelope Rangă Economisire A Forței De Muncă Changer Bicicleta Buna Clemă Scuter Electric Durabil În Aer Liber


Etichete: schimbare anvelope accesorii, schimbător de anvelope, edc pârghie, e scuter, pasăre în aer liber, electr scuter, cosul de anvelope changer, edc prybar, carbon roadbike, ranga.

15.50lei 19.12lei
  • In stoc
  • w3039



  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume Model:
  • Nume De Brand: TOOKIE
  • Material: Crom-vanadiu din Oțel

Caracteristici:

Realizate din crom vanadiu din oțel materialul, prin integrantă călire, care oferă un plus de rezistență și duritate pentru a rezista la impact, accident și ciocni.

Îndoire de proiectare a desface capul, care este de economisire a forței de muncă, convenabil și rapid.

Suprafața netedă a permite o prindere confortabilă simt și previne, de asemenea, să te scarpini în mână și deteriorarea anvelopei.

Bazat pe efectul de levier principiu, anvelope rangă poate elimina rupt cauciucul de la tine scuter sau o bicicletă în mod eficient și fără efort.

Potrivit pentru scutere, biciclete, motociclete și mașini și alte vehicule, fiind utile profesionale de reparatii lucrător sau de uz casnic.

Caietul de sarcini:

Tip de element: anvelope ranga

Material: oțel crom vanadiu

Culoare: argintiu

Tipuri: 1(250mm), 2(300mm), 3(400mm), 4(500mm)

Potrivit pentru: scutere, biciclete, vehicule electrice, motociclete

Dimensiunea diagramă:

Caietul De Sarcini Lungime Lățime Grosime

10" 250mm 19mm 6mm

12" 300mm 19mm 6mm

16" 400mm 25mm 9mm

20" 500mm 25mm 9mm

Pachetul include:

1 buc x anvelope ranga

Note:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

FEEDBACK-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv de 5 stele .Și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Noi, desigur, va oferi feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

De TRANSPORT maritim 1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră, Ignorând cât de multe zile de prelucrare a rămâne. 2. Nu există nici limitied Ordinea/Valoarea în magazinul nostru.Oferim transport gratuit în întreaga lume pentru orice cantitate si orice valoare de 3. APO/FPO/DPO de Transport Ne cerem scuze că P. O.Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate.

REFOUND CARTEA & SCHIMB

Avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare (o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs).Atten: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema: ----numărul de Ordine ----Imagine/video de margele defecte.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

GARANȚIA NOASTRĂ Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achizitie, poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Returnare taxa a fost plătită de către cumpărător.


Kharlaniha
2021-01-19
5/5
Unico problema è stato l’imballaggio, se ne sono persi 2 pezzi. AliExpress mi ha rimborsato.
Quoc 1993
2020-08-22
3/5
The size wasn't accurate. I ordered two items: one 30cm/12" length and another 35cm/14" length.
Erika 72
2020-09-22
5/5
good
Arthurbarrettddt
2020-09-13
5/5
Dobrá kvalita

Scrie o recenzie

Produse similare