Yotaphone2 Caz Barei de protecție Cadru Metalic Caz Acoperire pentru Yotaphone 2 Yota Phone 2 Lumina de Mare Telefon din Aluminiu Bara de Acoperire Coajă 7 Culori


Etichete: smartphone 2 smartphone, 19 inch sasiu, nas rack, e ink telefon, telefon yota, instrumente yotaphone 2, yotaphone 1, yota, yotaphone 2, yota phone 5.

39.78lei 41.86lei
  • In stoc
  • w32035



  • Tip: Lumina de mare de metal bara de protecție caz acoperire cu șuruburi
  • Stil: Lumina de mare de metal cadru de aluminiu proteja acoperi caz
  • culoare: Argintiu, negru, verde, skyblue, rosu, roz, auriu șampanie
  • Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul: No
  • Design: Lucios
  • Se Potrivesc Pentru: Yotaphone 2 Yota Phone 2
  • Compatibil Marca: yotaphone
  • En-gros: Suport
  • Funcția: Murdăria rezistentă la
  • Transport: Transport Gratuit
  • Se Amestecă Culorile: Suport
  • Nume De Brand: SuliCase

Lumina de mare de Metal Bara pentru Yotaphone 2 Cadru din Aluminiu Caz Acoperire pentru Yota Phone 2 Coajă de Telefon Capacul de Protecție Caz de Transport maritim

Nume produs: Metal bara de protecție caz pentru Yotaphone 2

Material: Aluminiu

Culoare: Argintiu, negru, verde, skyblue, Rosu, Roz, auriu Șampanie(ca imagine)

Model: Pentru Yotaphone 2

Pachetul Inclus:

# 1 x Metal Bara de protecție din Aluminiu( Inclusiv 1buc surubelnita si suruburi)

Q: Pot să am încredere în imaginile postate?

A: Toate fotografiile sunt 100% inițial luate de fotografi noastre.garantam elemente primi va fi aceeași ca și cea descrisă.Dar câteodată, pachetul poate fi modificat fără o notificare prealabilă.Cu toate acestea, culorile pot fi diferite din cauza variațiilor dintre monitoare de calculator setare și cu ochiul liber de culori diferite.

Q: Ce pot face dacă aș primi rupt colete?

A: Vom alege elementul de gros cu bule de spumă sac sau cutie de spumă pentru a evita deteriorarea.Dar, uneori, din cauza curierului indiscret mâner, coletul poate fi rupt.Vă rugăm să fiți atent la orice rupt parcelă și să respingă, să semneze, dacă atunci când ai primi-o.

Q: Ce pot face dacă mă simt nemulțumit de articol?

O: garantăm pentru a oferi 100% de servicii satisfăcătoare pentru dumneavoastră și 100 de zile de garanție.Deci, nu vă faceți griji-o dată te simți nemulțumit cu elementele pe care le primesc, întotdeauna suntem responsabili și pacientului la problemele tale.

Sperăm, de asemenea, puteți fi pacient și să păstreze legătura cu noi pentru a rezolva orice probleme.Vă rugăm să nu ne lăsați un feedback negativ, fără comunicare.

Q: Cum ne puteți contacta ?

A: puteți simplu trimite-ne un mesaj, sau să ne vorbească prin TradeManager.Ne va răspunde la fiecare întrebare în termen de 24 de ore, dacă nu imediat!Atunci când face comanda, există un mesaj de bar, puteți să ne anunțați cererea ta despre culoare și orice altceva, ne vom ocupa de comanda dvs ca ceea ce spui.

Q: Ce zici de factura si fiscal?

O: În scopul de a vă plăti mai puțin sau nici unul taxe vamale, vom declara mai puțin de 4$ pentru fiecare telefon mobil caz, 6$ pentru alt pachet mai mare.Dacă în țara dvs. nu vă permite acest lucru sau ai alte cereri, va rugam sa ne anuntati in avans.Ați putea fi supuse drepturilor de import, impozitele sau taxele vamale, care pot fi impuse de guvernul local.Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru vămuire.

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa Trebuie sa Corespunda cu adresa de livrare.

Dacă nu ați primit transportul în 40-60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

De referință de timpul de livrare.


Scrie o recenzie

Produse similare