Waterproof, Windproof Masă Și Scaun Acoperi Restaurant Cu Grădină În Aer Liber Patio Benchs Acoperi Acasă Mobilier Canapea Praf Protector De Acoperire


Etichete: otoman rattan, tetiera canapea, restaurant bancă acasă, capac scaun, Scaun, răchită set de masă, rattan scaun, banca acoperi, design mobilier, pouf rattan.

49.55lei 63.50lei
  • In stoc
  • w3326



  • Stil: Modern
  • Utilizarea: Fotoliu
  • model: Simplu Vopsit
  • culoare: negru
  • Numărul De Model: Bancheta Acoperi
  • Setați Tipul: No
  • Material: 210D Oxford pânză,Poliester

Waterproof, Windproof Masă Și Scaun Acoperi Restaurant Cu Grădină În Aer Liber Patio Benchs Acoperi Acasă Mobilier Canapea Praf Protector Capac Caracteristici: 1.Rezistent la apă & rezistentă la Vânt si Praf :Proteja mobilierul de bine la zgarieturi, obtinerea umed, praf, decolorare, iradiere cu raze ultraviolete, ignifuge, mucegai dovada, rece-dovada, anti-coroziune, anti-imbatranire, anti-uv, usor de curat, de înaltă rezistență la temperatură, nu se va sparge în zi de zăpadă precum și proteja mobilierul de bine.Face-ți de mobilier mai lungă de viață și durabil, păstrați-l curat și uscat în condiții bune. 2.Fixat ferm: în Cazul în care mobilierul este aruncată pe o zi cu vant, vă rugăm să protejeze mobilierul corespunzător.Utilizarea catarama pe partea de jos a mobilierului pentru a-l fixa pentru a menține canapea sau un scaun și masă în cele mai bune condiții. 3.Convenabil de stocare: setul De mobilier este, de asemenea, echipat cu o pliabil sac de depozitare, care este convenabil și frumos stocate.Descriere: mobilier de Grădină capace sunt mai rezistent la apa, respirabil, mai gros și mai rezistent decât alte materiale.Masa în aer liber capacele sunt un bun ajutor pentru ei să-și petreacă timp de iarna si sezonul rece, menținându-le uscat și durabil.Caietul de sarcini: Culoare:Negru Material:210D Oxford pânză,Poliester Dimensiuni:123*123*74 cm,180*120*74 cm,200*160*70 cm,242*162*100 cm,315*160*74 cm,350*260*90 cm(optional) Pachetul include: 1 * Masa si scaun de acoperire 1 * sac de Depozitare Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.


Scrie o recenzie

Produse similare