Iarna Ureche Pălărie De Protecție Rece Ochelari Lei Feng Unisex În Aer Liber Cald Iarnă Hat Vânt Și Frig Iarna Ski Caciula Cu Masca De Fata


Etichete: pălărie de schi de sex masculin, capac germană, masca de fata pentru vreme rece, coque mască de schi, mens măști de schi, acrilice ecran, occhiali lectură, atago, fata pălărie, skipper hat pentru femei.

28.52lei 52.84lei
  • In stoc
  • w33291



  • Tip 1: cap de schi
  • Material: Acril
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: iarna pălărie Cald
  • Tip 2: Palarie cald
  • Tip: Ureche Pălărie de protecție
  • Gen: FEMEI
  • Model Tip: Solid

Iarna ureche pălărie de protecție rece ochelari Lei Feng cap de schi de bărbați și femei în aer liber cald iarnă hat vânt și frig

Caracteristici:

1. Tine de Cald: Această pălărie de iarnă este vânt, și se păstrează la cald și uscat.Ochelarii și acoperirea feței în pălărie poate fi eliminat.

2. Premium Material: iarna pălărie cald este realizat de high-end confortabil și cald blana artificiala, care este moale la atingere.Această pălărie cald este un loc ideal de Crăciun și de Anul Nou cadou pentru familia și prietenii în timpul iernii.

3. Practic Acoperirea Feței: schi pălărie de iarnă este echipat cu o acopere fata, o pereche de ochelari și detașabile lavabile fata de capacul poate proteja pe deplin capul, urechile si fata.Poartă în această iarnă pălărie cald, vă puteți simți cald și bucurați-vă de bine timp de iarnă, atunci când te duci afară.

4. O gamă largă de Aplicații: pălăria este clasic, cald și comod.Pălărie de iarnă este potrivit pentru schi, snowboarding, patinaj, săniuș, camping, drumetii sau orice sport în aer liber și activități.

5. Universal Pălărie: Această pălărie se potrivește cel mai adulți, și este suficient de mare pentru a proteja fața, gâtul și urechile, și este moale și confortabil, te face să te simți confortabil și cald în frig iarna.

Caietul de sarcini:

Material: Acril

Culoare: rosu, galben, albastru, kaki, negru, roz

Greutate: aproximativ 187 g

Dimensiune: 30*25*5 cm/11.81*9.84*1.97 în

Lista De Ambalare:

1*Ochelari

1*Hat

1*Acoperirea Feței

Escrow este sigur pentru cumpărători și vânzători, vă recomandăm să alegeți Escrow,suporta card de Credit,moneybookers, Visa, Master card, Western union etc. Plata ar trebui să fie finalizat în termen de 7 zile, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să-mi mesaj.

Am doar nava a confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Transportul prin China Post Air Mail este pentru bunurile de mai jos 2kg.În general, se va lua 25-45 de zile lucrătoare(în unele țări poate fi mult mai mare).

Dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să ne contactați și să plătească pentru DHL/Fedex/Aramex etc.

1. Am promis 60 de zile ajunge la cele mai multe țări și 90 de zile în Brazilia, vă rugăm să nu deschideți disputa până la cumpărător protectii se termină dacă nu ați primit comanda.

2. Orice calitate problema, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a deschide disputa, va vom oferi cele mai bune soluții.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Scrie o recenzie

Produse similare