Model din hârtie DIY nava Pentru Piratii din Caraibe Navigatie Cadouri Pepercraft navă cu pânze Nava Perla Iubitori Negru antic K0P8


Etichete: model de navă de război, model de nava, șirag de mărgele negru, unghii de transfer, Nava, nava militară model, corabie de lemn model, navele modele, barca naviga, Ambarcațiuni De Hârtie.

57.64lei 82.33lei
  • In stoc
  • w3330



  • Material: Plastic

Descriere:

Iubitorii de mucegai modele de hârtie aflați pentru a colecta. Cub 3D.Material hârtie, în condiții de siguranță și ecologice.Ingenios design de producție.Forma este rafinat și poate fi folosit pentru decorarea după producție este finalizată.

Nume produs: 45cm Negru Perla Model de Barcă

Număr de pagini: 21 pagini

Raport: 1:200

Dimensiune ambalare: A4

Dimensiuni: 45 cm / 17.7 inchi

Hârtie de calitate: Import model gem

Dificultate: Nivel 5 (Nivelul 6 este cel mai înalt nivel și cel mai dificil)

Manual de instrucțiuni: Inclusiv hârtie manual de limba engleză

Caracteristici: Hârtie-made, DIY de mână.Când vei face aceasta, aparatul foto poate fi rotit manual, puteți ajusta unghiul camerei în sus sau în jos sau rotiți camera unghi stânga și la dreapta.

Pachetul include: 1 set de 3D model de barca

Notă: Acesta este fabricat din hârtie și trebuie să fie tăiate și lipite.Nevoie pentru a obține foarfece, latex alb, rigla, punctată de stilou și alte tipuri de hârtie model de a face instrumente, cumpărătorii trebuie să aducă propriile lor instrumente.

Vă mulțumesc pentru atenție, dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Să aveți o zi frumoasă!


Brad Clinton
2021-01-19
4/5
At first glance fuflo
Stwjantw
2020-12-11
2/5
The model is printed on simple, album sheets. Not on cardboard. How to glue the model is not clear!

Scrie o recenzie

Produse similare