Fără trepte de Atenuare Ochi-Îngrijire LED Lampa de Birou Pentru Calculator, Monitor de PC cu Ecran de Lumină Agățat Lectură LED Lampa USB Alimentat


Etichete: lampa de tabl, ecran de epocă lampa, pc monitor de 32 inch 4 k, screenbar, 2 esata, ir lampa usb, lampa laptop, comput monitor, lampa de monitor, stick usb.

17.70lei 27.21lei
  • In stoc
  • w3443



  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: usb lumina
  • Nume De Brand: orico

Caracteristici:

1. Asimetrice sursă de lumină design: i-wok ecran lampă de agățat adoptă asimetrice sursă de lumină design, iluminarea desktop, mai degrabă decât pe ecran.

2. Anti blue light și nu efectul de orbire: nici o orbire mai bine pentru protecția ochilor, stai treaz toată noaptea fără să rănească ochii.

3. Iluminat direcțional: drept sursă de lumină led pentru o largă zonă iluminată fără morți colț.

4. Accent pe iluminare desktop:corpul lămpii este conceput cu un unghi de înclinare pentru a ilumina tastatura și documentele în fața ecranului.

5. Nu stroboflash: 80 built-in de înaltă calitate margele lampa pentru a reduce lumina albastra de pericol, nu vizibil stroboflash pentru a proteja mai bine ochii.

6. Instalare simplă:arc elicoidal structura poate fi ușor stabilită pe marginea ecranul computerului.

7. Fără trepte de reglaj: reglați luminozitatea la willthree temperaturi de culoare,atingeți butonul pentru a regla luminozitatea pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră liber.

Descriere:

Fără trepte de atenuare ochi-îngrijire led lampa de birou pentru calculator PC, trei moduri de lumină albă, Lumină caldă și amestecă Lumina cu o gama larga de temperatura de culoare pentru a satisface nevoile de diferite scenarii.

Caietul de sarcini:

Sursa de lumina tip: rece și cald dual-LED-uri de culoare

Putere: 5W

De redare a culorilor: Raz95

Material: aliaj de aluminiu, ABS

Temperatura de culoare tipuri: alb rece, lumina, lumina neutra, galben cald

Dimensiune produs: 40cm, 26cm (opțional)

Temperatura de culoare: 3000K--6500K

Temperatura de lucru: -20°C~+55°C

Pachetul Inclus:

1* Lampă

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.


Scrie o recenzie

Produse similare