Europene și Americane de cap de Schelet tunsoare pânză populare foarfeca pânză uscător de Păr mare cârpă Non-Stick Tunsoare Pânză Eșarfă


Etichete: parul european filtru, coadă de păr stick, pantofi uscător europene, europene adaptor uscător de păr, stick de păr hanfu, chineză stick de păr mare, uscător de păr profesional ue, parul european extenaions, runda stick de păr, stil european uscător de.

14.77lei 21.07lei
  • In stoc
  • w35412



  • Numărul De Model: Tunsoare pânză
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte
  • Dimensiune: Size

Caracteristici:

1. Acoperi taie părul în timpul tunsoare proces: păstrați-l curat, de a proteja hainele de la poluare în timpul vopsirea părului proces, iar materialul este gros si confortabil.

2. Non-lipire, anti-static: agățat catarama, culoare strălucitoare, netedă și lină material, manopera amenzii se simte permanent, vopsea de par, tunsoare, sos de stridii etc.

3. Material durabil: Acest produs este fabricat de înaltă calitate din poliester taffeta material durabil și de lungă durată de viață, impermeabil si respirabil, non-lipicios, usor de curatat.

Descriere:

Vertical material neted, neted și linii netede, ritm natural.Aplică o cârpă pentru a preveni haine de la obtinerea murdare, ușor de utilizat.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 140*160 cm

Material: poliester taffeta

Culoare: multicolor

Pachetul Inclus:

1* tunsoare pânză

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.


Scrie o recenzie

Produse similare