Bord de Protecție a bateriei inteligente BMS 6S 14.4 V Bluetooth LTO Baterii 2.3 V/2.4 V Funcției Bluetooth


Etichete: lto bord, salvador dali, 8s bms lifepo4, bms 3s 7s, lto celule 40ah, transmisor bluetooth usb, 7s bms, fototranzistor, m3 player bluetooth, de sex masculin aux bluetooth.

1 018.28lei 1 212.23lei
  • In stoc
  • w35413



  • Baterie serie: 6S
  • poate: potrivit Cusotmer nevoie
  • Funcția de echilibru: Da
  • Bluetooth: potrivit Cusotmer nevoie
  • Protecție la scurt-circuit: Da
  • Certificare: ROHS
  • Nume De Brand: DALY
  • Tip Accesoriu: Acumulator accesorii
  • Origine: NC(de Origine)
  • culoare: roșu
  • Peste tensiunea de descărcare de gestiune: Da
  • GPS: potrivit Cusotmer nevoie
  • Accesoriu: Cablu este gratuit
  • RS-485: potrivit Cusotmer nevoie
  • Peste taxă de protecție: Da
  • Aplicații: 2.3/2.4 V baterie cu litiu nominală

Daly inteligente BMS 6S 14.4 V 400A LTO Litiu Bord de Protecție echilibru Bluetooth APP

◆ În prezent, toate Inteligente BMS fără funcția de rezistent la apa.

◆ Acest link, inclusiv de la UART prin cablu și bluetooth, dacă ați cumpărat BMS

Dacă ai nevoie de USB R485 cablu & power display bord ( active BMS bord), vă Rog să mă contactați sau de a folosi alte link-ul să-l cumpere.Multumesc mult.

Se taie în :7/1 2020, Cutomer loc în noua ordine, programul APP a fost complet actualizat pentru a acoperi Iphone și Android.

Caracteristică

◆ UART : este Daly normale a produsului.UART este UniversalAsynchronousReceiver/Transmițător, Se transformă datele să fie transmise între comunicație serială și paralelă de comunicare.Ca un chip de a converti paralel semnale de intrare în serie semnale de ieșire, UART este, de obicei, integrate în alte interfețe de comunicare.

◆ 485: vă Rugăm să alegeți modelul UART 485 de Daly .RS-485 adoptă echilibrat de transmisie si diferentiale primire, astfel încât acesta are capacitatea de a suprima mod comun de interferență.

◆ 485: vă Rugăm să alegeți modelul URT485 POATE de Daly .Este abrevierea de la controller area network (can).Acesta este dezvoltat de Bosch Companie din Germania, care este faimos pentru R & D și producția de produse electronice auto.Ea a devenit în cele din urmă un standard internațional (ISO 11898).Este una dintre cele mai utilizate pe scară largă domeniu autobuze din lume

◆ Modul Bluetooth : dacă aveți nevoie de această funcție, vă Rugăm să contactați-ne pentru a alege mai presus de Bluetooth pic 5 pentru a cumpăra, dacă nu-l cumpere, nu vom trimite la tine.

◆ Această legătură este 17S pentru Li-ion。 Vă rugăm să completați parametrul după plasarea comenzii pentru a asigura SOC cu informații corecte.Cel puțin AH trebuie să fie trimis la noi de către www.antena1slobozia.ro centrul de mesaje.Multumesc.

◆ De mai jos concomitent nevoie pentru a cumpara separat.

1:UART Cablu 2:senzor NTC 3. 485 la USB 4.5. Bluetooth 6. Cheia lumina bord

1. DL20S 60V Inteligente BMS 80A /150A/250A bms poate fi folosit pentru a 17S Li-ion sau LiFePO4 sau LTO bateria.Clientul poate regla parametru de supraîncărcare sau overdischarge parametrul sta & alt parametru în cazul în care clientul trebuie să folosească ce tip de baterie pentru aceeași serie cu bateria.Atenție: este nevoie de Client pentru a identifica bateria de serie, apoi alegeți aceeași serie BMS.Astfel ca bateria este 24S, trebuie să alegeți 24S BMS, nu pot alege 20 sau altul.Numărul de serie de BMS este fix ,nu reglabile, odată ce BMS este expediat . ◆Instrucțiuni de Control: control de la distanță dispozitiv de monitorizare. ◆Vehicul icon: transmisie de date trimite comanda ◆raport Statistic: Colecta date de informare, clientul poate monitoriza capacitatea bateriei si alte alarma informație. ◆Gard Electronic: gard setare interval limită. ◆Informații dispozitiv: dispozitiv parametru de informații, etc. Informații despre bateriei poate fi verificat pe computerul gazdă, atunci puteți monitoriza starea bateriei oricând.Care este usor de a controla dispozitivul.Inteligente BMS face viața noastră să devină ușor.Smart 20 de ani BMS dimensiune ca mai jos:

B - Cablu și P - dimensiune cablu ca mai jos: 2. Avantajul ◆Folosi de calitate superioară (Un nivel) de protecție circuitul integrat IC, de la soluția de Seiko din Japonia.IC în sine are puterea funcția de echilibrare.Circuitul este simplu și de încredere.

◆Puternic capacitatea de încărcare, constant de descărcare de gestiune curent 30A /40A /50A/ 60A, , utilizarea de înaltă tensiune rezistență scăzută rezistență interioară Mosfet de putere.Radiatorul va ajuta foarte mult răcire. ◆Tipic tensiune de detectare pentru fiecare celulă.Deci fiecare baterie va fi împiedicat încărcat de peste sau peste evacuate.Peste curent și scurt-circuit funcția de protecție este foarte de incredere.Mult timp scurt-circuit de sarcina nu va afecta PCB și bateria.Temperatura de protecție timpul de încărcare și descărcare. ◆Extreme consum redus de energie.Consumul de întregul dispozitiv este mai mică decât 50uA. ◆Utilizarea PCB de înaltă anti-coroziune, rezistența la apă de mare, de înaltă impedanță ESD conformal Coating. 3. Comune Port cablu Fel ca mai Jos:

◆ Cablu pornește de la negru sârmă subțire conectarea B-, cel de-al doilea fir (the thin red fire) este conectat la polul pozitiv de la prima baterie, și polul pozitiv de fiecare baterie este conectată, la rândul său, până la ultimul fir roșu este conectat la B+;

◆ După conectarea sârmă, nu trebuie să introduceți mufa direct în BMS .Măsurați tensiunea între fiecare două adiacente terminale metalice pe partea din spate de la plug.Dacă tensiunea din terpolimer de baterie trebuie să fie între 2,8 V și 4.2 V, fier, litiu ar trebui să fie între 2,5 V și V. 3.65

◆ După corectă cabluri de tensiune de secvență și de confirmare, introduceți BMS soclu.

◆ De bord de protecție linia B (albastru linie groasă) este conectat la polul negativ al bateriei.

◆ După cablajul este finalizată, măsura dacă tensiunea totală a bateriei și tensiunea totală care trece prin BMS sunt egale.Dacă acestea sunt diferite, verificați din nou în conformitate cu cele de mai sus secvență de cablare. 4. BMS poate fi folosit de mai jos instrumente: 5. Pachetul poza de mai jos doar pentru referință, vă Rugăm să consultați efectiv primite phyical .Cablul este gratuit.Daly va trimite la client cu BMS.Observație: accesoriu este potrivit pentru dumneavoastră, această imagine este doar pentru referință.Multumesc. 6. Daly are propria echipa de R & D & Automachine linie de producție.Nu numai Daly au un consiliu de hardware, dar acum Smart BMSs sunt pe piață.Daly e de calitate produs a fost testat de către piață și clienții pot alege care este decizia corectă.Adresa fabrica: Nr. 92, Lihe Drum,ShuiPing Sat Dalang Town,Dongguan City, Provincia Guangdong ,China, 523800


Scrie o recenzie

Produse similare