1 BUC 89CC Preesure rezervor pentru Aer Retrage Unelte RC Avion D35 x 110 mm


Etichete: defender 110 protecție, defender 110 welt, acoust chitara, masina balon de jucărie, mustang tren de aterizare retractabil, inflat jucărie, 110mm, trenul de aterizare pentru avion, gears gears, echipamentul retrage.

21.80lei 23.96lei
  • In stoc
  • w358  • Material: Metal
  • Numărul De Model: D35 x 110 mm
  • RC Piese si Acc: Trenul De Aterizare
  • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
  • Upgrade Componente/Accesorii: Rezervor de presiune

1 BUC 89CC Preesure rezervor pentru Aer Retrage Unelte RC Avion D35 x 110 mm

Caietul de sarcini

Dimensiuni:D35 x 110 mm

Greutate: aproximativ 20g /pc

Livrare Detaliu:

1.Vă rugăm să confirmați adresa cu atenție odată ce ați face-lea ordin.Va vom trimite produsele la tine

odată ce plata este primită

2.Elementul este trimis din china post airmail.Ajunge la cele mai multe dintre țările 15-30 de zile lucrătoare

3.Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit un produs în 45 de zile , și să ne dea 3 zile pentru verificarea nelivrate pachet si motivul ,daca e problema noastra, va vom returna banii.

4.Nu am putut să livreze țări Africane, cu excepția Sud-African de avion .Deci, dacă Africane client vrea să cumpere aceste produse,vă rugăm să ne contactați, despre problemă de transport in avans.

Contactati-NE

Oferim 24 de ore de servicii pentru clienți în timpul săptămânii, precum și ore în zilele de sâmbătă (cu excepția sărbătorilor majore).Noi credem în respectarea termenelor de client service,și-ar dori să facă totul pentru a satisface clienții noștri.Dacă aveți orice probleme,comentarii sau sugestii, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentant.ADAUGA: Changan Town, DongGuan City, Provincia GuangDong, China de Telefon: 0086-769-85077880 0086-769-85077029

Feedback-ul

1. Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extremetly important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback bun de la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii

2. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le aveți ,și va face tot posibilul pentru a rezolva problemele.

3.E-mail-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, disputa de pe site-ul.Ne va ajuta pentru a rezolva problema.


Scrie o recenzie

Produse similare