50g Ceai de Iasomie Floare de Iasomie Iasomia Bud Flori Și Plante


Etichete: aroma ornament, ceai verde proaspătă, bronz cap de buddha, printesa jasmin, costumul jasmin, aromoterapie arzător de ulei, Aroma Arzător, aroma cald, Parfum Cald, aroma foc.

19.28lei 20.30lei
  • In stoc
  • w36250



  • NET WT: 50g

SUGESTIE:

Dacă sunteți plasarea unui mix de produse, comanda, va rugam sa folositi Cosul de Cumparaturi .este convenabil,și puteți plăti doar o singură dată pentru toate produsele.

PLATA:

Acceptam toate cartile de credit și de Garanție, Dacă te întâlnești orice problemă în timpul procesului, cum ar fi termenii de plată, Pls contactati-ne.

TRANSPORT:

Livrăm Gratuit în întreaga lume Livrare prin China Post Air mail .

Am expediat la ALI adresa de plată NUMAI.Vă rugăm să confirmați înainte de a plăti.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si Codul Postal este corectă.Veți fi notificat cu numărul de urmărire în momentul în care expedierea a fost făcută.

1) Clienții pot fi supuse drepturilor de import și a impozitelor.Vom percepe cumpărător pentru prețul de cumpărare numai.Orice costuri suplimentare suportate de la vămuire trebuie să fie plătite de către cumpărător.

2) facem cele mai bune noastre de a oferi servicii rapide.Cu toate acestea, ca Servere vreme,Curat, Personalizat,etc Vacanță motiv, uneori imprevizibile întârziere poate avea loc.Dacă acesta a fost de peste 35 de zile de la data plății și că nu a fost primit, Pls contactati-ne imediat, vom lucra rapid pentru a localiza elementul și de a ajuta-l rezolve.

Atenție:

Dacă doriți bunuri în regim de urgență, putem trimite prin EMS,UPS,DHL,TNT, etc.Dar trebuie să suplimentară unele taxe, Nu ne contactați în primul rând, dacă doriți să modificați la EMS,UPS,DHL,TNT, etc curier.

Picătură De Transport Maritim De Servicii :

Nu aveți nevoie de a cumpăra o mulțime de inventar.Puteți plasa o comandă în magazinul nostru dupa ce comanda de la client.Putem livra direct la client ca dvs. cerință.

RESTITUIRE&POLITICA DE RETURNARE:

1) Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în Termen de 5 zile de la primirea mărfurilor pentru orice motiv, să ne anunțați.Vom înlocui cu promptitudine element sau a vă oferi o rambursare.

2) taxele de Transport și manipulare nu sunt rambursabile.

3) transport De marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

4) Pentru protecția dvs., vă rugăm să asigurate de pachetul tău.

GARANȚIE:

Va garantam tot ceea ce vom vinde așa cum este descris.Dacă oricare dintre produsele noastre au fost denaturat vom returna 100% din plată.Dacă nu sunteți mulțumit cu orice produs care ați cumpărat de la noi, vă rugăm să ne contactați la primire, ne va ajuta să rezolve perfect, nici banii inapoi sau un produs de schimb (cumpărătorului alegere).Dacă aveți nevoie pentru a reveni sau produse de schimb pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați pentru a reveni adresa în primul rând.Nu putem fi responsabili pentru obiectele transportate înapoi fără pre-aprobare.

FEEDBACK-ul:

Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să permiteți-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.Dacă nu primiți nici un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email asigurarea ta poștală nu a ajuns la dimensiunea completă , apoi trimite din nou.

Satisfăcător : o Dată pe element ajunge în stare satisfăcătoare, vă rugăm să lăsați 5 ' star Detaliată Vânzător Opiniile feedback-ul Pozitiv pentru mine, recunoașterea ta este puterea noastră să avanseze.

Nesatisfăcătoare : vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe www.antena1slobozia.ro.Multumesc.

În plus, vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.Doar 5-Vânzător Detaliate Opiniile sunt binevenite.


R Vipgard
2020-12-25
5/5
Perfect! Thank you

Scrie o recenzie

Produse similare