24 Foi Autocolante Animale Vrac DIY Face Propriul Autocolant Zoo Tematice de Ziua Favoruri de Partid Jocuri, Rechizite pentru copii Copii


Etichete: jucărie animale zoo, zoo animale de apă, baby zoo, infantil trenci ofițeresc, set zoo, masca de jucărie, vrac mult, animale zoo, vânzarea în vrac, băiatul trenci ofițeresc.

19.32lei 35.15lei
  • In stoc
  • w3845



  • Lungime: see detail
  • Diametru: vezi detalii
  • Caracteristici: Autocolante Animale Vrac
  • Greutate: SEE DETAIL
  • Lățime: SEE DETAIL
  • Numărul De Model: Autocolante Animale Vrac
  • Garanție: NICI unul
  • Înălțime: vezi detalii

24 Foi Autocolante Animale Vrac DIY Face Propriul Autocolant Zoo Tematice de Ziua Favoruri de Partid Jocuri, Rechizite pentru copii Copii

Detalii:

Valoarea 24 Pack: Una dintre cele mai atractive părți DIY meșteșug autocolante, concepute într-un stil diferit, conține panda, leu, elefant, vulpe, urs și veveriță, 4buc fiecare model

Face Propriile Autocolante: Fiecare temă de animale Autocolant are o combinație diferită și accesorii, copiii pot DIY asortat cu diferite emoticon-uri, precum și accesorii autocolante, cum ar fi ochelari de soare, pălărie, tort, căști, etc.

Joc de partid: DIY autocolant kit poate ajuta pe copii să-și dezvolte creativitatea și capacitatea, perfect pentru copii de cunoaștere, imaginația, spiritul de echipă, de creație, aduna cu ușurință fericirea când termina munca lor de artă!

Materiale de înaltă Calitate: Noastre autocolant este plin de culoare tipărite, nici un miros și inofensiv pentru copii, ușor de a posta și de a elimina, nu vă faceți griji despre plecarea petele de pe geam, perete sau usa

Ocazii: Aceste foi autocolant sunt perfecte ca favoruri de partid, și a terminat autocolante pot lucra, de asemenea, ca o activitate/ambarcațiuni și poate fi folosit ca decor camera, frigider autocolante și notebook-uri decoratiuni

Caietul de sarcini:

Material: hârtie cretată

Dimensiune: 21 x 15 cm/8.27 x 5.91 inch

Model: panda, leu, elefant, vulpe, urs, veveriță

Pachet:

24 x Autocolante

Notă:

1. Din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc., culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de imagine.

2. Manual de măsurare poate exista 1-2cm diferenta.Vă rugăm să verificați și compara dimensiunea cu atenție înainte de cumpărare, vă mulțumim! (1 centimetru = 0.39 inch)

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.


Geminis91 Al Tlv
2021-02-02
5/5
Everything's alright, thank you
Javier Agustin99
2020-12-31
4/5
very good. 2.5 years old son enjoyed it very much

Scrie o recenzie

Produse similare