Plin Patrat/Rotund Burghiu 5D DIY Diamant Pictura floare frumoasa casa 3D Broderie Cusatura Cruce Mozaic Stras Decor HYY


Etichete: diamant vopsea parțială, 5d diamant pictura de fructe și flori, flori de liliac imagine, 5d diamant pământ, 4 pumn gaura, diamant broderie cu leopard, diamant broderie casa peisaj, diamant broderie panza cadru, mac stras, diamant vopsea bergen.

15.38lei 29.00lei
  • In stoc
  • w38664



  • Panza Metoda De Ambalare: Laminate
  • Forma: Single
  • Cadru: No
  • Stil: Europa
  • Utilizarea: Picturi
  • Numărul de Culori: 30-45
  • Nume De Brand: KAMY YI
  • Zona Lipirea: Plin
  • Ambalajul Extern: Cutie De Culoare
  • Forma De Diamant: Pătrat
  • Model Tip: scenic
  • Material: Rășină

Nume de Brand : KAMY YI Porduct nume: Noua generație de BRICOLAJ diamant pictura Diamant tip:100% Completă Pătrat/diamant Rotund pictura de Ambalare: Culoare Cutie / Punga (când diamantul pictura cu o dimensiune mai mică de 40 x 30 cm ambalare cu saci) Dimensiune: daca doriti alte dimensiuni,vă rugăm să ne contactați,putem personaliza Atenție :diamantul Nostru de pictura este fără ramă,și nu este un terminat pictura,aveți nevoie pentru a termina singur .

FOTO PERSONALIZAT

Baza pe panza HD

Elemente includ: masina de gaurit,panza,tava,punct de burghiu cu diamant stilou,lipici,hârtie A4,cutie/ambalaj Sfaturi : vă rugăm să verificați cu atenție după ce primi bunuri,dacă aveți o problemă,vă rugăm să ne de contract

1:Deschide coletul,verificați kituri dacă toate părțile sunt complete sau nu. 2:Verificați rășină diamante de culoare și codul de culoare corespunzător 3:Selectați un caracter (simbol),pentru a găsi corespunzătoare diamante 4:Utilizați stiloul pentru a ridica diamant,se pune pe poziția corespunzătoare 5:După ce ați terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna pentru a le menține ferm atașat. Diamant Supliment Serviciu

Va vom retrimite orice diamantele pe care le-ai putea pierde.

Alte Servicii

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Si va vom raspunde in 24 de ore cu excepția week-end.

2. Dacă orice probleme vine la tine, vă rugăm să nu vă faceți griji.Puteți să ne contactați în primul rând.Promitem că vom încerca tot posibilul pentru a ajuta.

3. Vă rugăm să acorde o atenție la diferența de timp dintre noi.Lucrăm în China.

Tabelul de Timp din timpul nostru de Lucru.Fusul Orar Timpul de Lucru Beijing Ora 08:30 la 17:30 Ora Moscovei 03:30 la 12:30 NE-Pacific Ora 17:30 la 02:30 olandeză Ora 02:30 la 11:30

Despre Transport Țară ajunge, de Obicei, timp Federația rusă 15 ~ 23 zile în Olanda 12 ~ 15 zile în Statele Unite ale americii 14 ~ 19 zile în Spania 13 ~ 17 zile în Franța 13 ~ 17 zile în Marea Britanie 10 ~ 13 zile în Ucraina 16 ~ 21 de zile, Altele de 15 ~ 30 de zile

1.Am expediat prin www.antena1slobozia.ro Standard de Transport maritim, www.antena1slobozia.ro Premium de Transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail, SPSR, Pony Express și DHL.

FAQ:

Este strasuri rotunde sau pătrate?Plin Patrat/Rotund Burghiu DIY Diamant Pictura, Toate pot fi personalizate

Este diamantul pictura integrală sau parțială?Este Plin Patrat/Rotund Burghiu DIY Diamant Pictura

Este strasuri suficient?Pietre este suficient.Am pus 30% mai multe diamante în fiecare saci de diamante.Și noi oferim Diamant Supliment de Serviciu.

NU:

Diamantul nostru de pictura, sunt semi-finite, nu include cadru.Noi va oferi diamant broderie instrumente pentru a face.Deși produsele noastre nu este cel mai ieftin, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun!Când ați terminat, puteți face fotografii de picturi și trimite-l la noi, ne va împărtăși ti cu alți cumpărători din toată lumea.

Feedback-ul: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 STELE.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Vă RUGĂM să NU ne lăsați 1,2,3,4 stele, pentru că acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Scrie o recenzie

Produse similare