Bicicleta Autocolante 2 Roti/set pentru Road Bike roti 700c Autocolante Roata Brand Decorative Rim Autocolante Bicicleta Decalcomanii Roata Autocolante


Etichete: apărătoare de lanț mtb, 26 rim, Speedsafe, rim cursa de biciclete, bicicleta furculiță muntele, roata autocolant pur, dt mtb rim autocolante, bicicleta rim autocolant, 700c carbon disc furca, 700c autocolant.

49.87lei 68.34lei
  • In stoc
  • w38789



  • Nume De Brand: catazer
  • Material: PVC
  • Tip: Autocolante
  • Dimensiune: 700c wheel
  • Origine: NC(de Origine)

Janta dimensiune : 30mm,38mm,40mm,50mm.

Dacă aveți nevoie pentru discul de frână roți, vă rugăm să contactați cu noi.Există o anumită abatere de la autocolante, care nu poate acoperi autocolante originale amprenta.

Lista de ambalare: 12pcs logo-ul pentru 1 pereche osiei montate .

Culoare : te Rog sa ne spui ce culoare ai nevoie.

Notă: dacă nu ne spui culoarea și dimensiunea de care aveți nevoie, vom face autocolant ca imagine.

Greutate: 0.30 kg greutate Pachet: 0.40 kg Aplicare: Aceste decalcomanii au fost concepute pentru Roți de 700C Tip:Verde PVC * Odată achiziționat, vă rugăm să ne spui culoarea pe care doriți să alegeți, în caz contrar ne va livra 1: alb și roșu(culoarea implicită).Toate etichetele sunt die-cut din vinil de înaltă calitate și va dura 5-10 ani în aer liber.Nostru decalcomanii vii cu cerere de hârtie atașat pentru a le face ușor de aplicat.Noi oferim clar banda de transfer cu toate produsele noastre pentru ușor și precis de instalare.Doar coaja, se aplică pentru a curăța suprafața și coaja de pe bandă transparentă.Vă rugăm să Rețineți: atunci Când se aplică autocolante, asigurați-vă că suprafața este curată și uscată, în scopul de autocolante pentru a lipi corect. *Aceste autocolante sunt mașini de tăiat, prin urmare, acestea includ nu de fond, orice golurile vor fi umplute de pe suprafața dorită a culorii. *Toate culorile sunt disponibile într-un finisaj lucios.


Sergeikonoshev
2021-01-03
3/5
Arrives completely bent, for the price it would have taken a roll. Not terrible !!!!!!
Mirandulino
2020-09-16
1/5
The color does not conform to my order. But the product is of very good quality.

Scrie o recenzie

Produse similare