20 De Bucăți De Diamant Holesaw Burghiu Set Pentru Sticla, Faianta, Bijuterii Diy, Hota Remover Instrumente Ferăstraie Gaura Set Kit Pentru Sticlă


Etichete: extractor surub, holesaw pentru lemn, jewelri instrument, sticla slefuit, bit burghiu, burghiu guid, 53mm gaura văzut, bolt extractor, cap de diamant burghiu, soxhlet.

48.00lei 57.15lei
  • In stoc
  • w3907



  • Utilizarea: Zidărie De Foraj
  • Numărul De Model: Diamant Holesaw Burghiu Set
  • Nume De Brand: retemporel
  • Certificare: NICI unul
  • DIY Consumabile: Tigla
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Din Oțel De Mare Viteză
  • Tip: Core Drill Bit
  • Lungime: Alte

20 De Bucăți De Diamant Holesaw Burghiu Set Pentru Sticla, Faianta, Bijuterii Diy, Hota Remover Instrumente Ferăstraie Gaura Set Kit Pentru Sticlă

DIMENSIUNE:3mm,4mm,5mm,6mm,7mm,8mm,9mm,10mm,12mm,14mm,16mm,18mm,22mm,25mm,30mm,35mm,40mm,45mm,50mm;20 dimensiuni pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

Bit vârful capului este format din 80 de pietriș strat de diamant, care este uniformă; - O mare ajută pentru a crește viteza de foraj și mai ascuțită decât alte obișnuit ferăstraie gaura.

APLICARE - Potrivit pentru utilizarea în gaura de foraj, pe sticla, marmura, gresie sau granit; Va lucra cu toate bormasina si burghiu de impact;Nu este potrivit pentru sticla si beton.Când foraj trebuie să adăugați apă pentru răcire și ungere, ceea Ce poate prelungi durata de viață a burghiului set.

DESIGN FRUMOS - centrul pilot de gropi și găuri laterale ajuta pentru a elimina deșeurile cu ușurință; cu Ajutorul laser-marcarea, numele de marcă și dimensiune sunt mai clare și frumoase; Și de suprafață nichelare, extinde durata de viață, de a spori suprafata rezistenta la coroziune.

NOTĂ:atunci Când tăierea materialelor dure este important să se asigure tăiere se păstrează la rece pentru a evita deteriorarea materialului fiind forate și uzura prematură a frezei; Apa este necesară pentru lubrifiere, atunci când foraj, care poate prelungi durata de viață a burghiului set.

Adâncime de tăiere: 1/2 inch (12,7 mm).

Culoare: argintiu

Materiale de: diamant, fier

Partea gauri: Permite ușor slug după îndepărtarea de foraj.

Placare cu nichel pe aceste biți maximizează instrument de viata cu o mare rezistenta la coroziune.

Ei bine, potrivit pentru : Litiu Burghiu, AC Burghiu, Ciocan de Foraj, Foraj de Presă și așa mai departe.

Potrivit pentru pentru Gaurire Sticla,Faianta Sticle, Blocuri Borcane, fibra de sticla Placi de Porțelan Ceramică, Ardezie Mable, Granit Lumina de Piatră, etc.

Cum pentru a detalia în mod corect?

1.Utilizați stiloul pentru a face un cerc.

2.Începe gaura la un unghi de 45°încet.

3.Fac un tur urmă și apoi țineți burghiului drept.

4.Viteza lentă în jos pentru orificiul de ieșire sau de foraj de altă parte de altă parte, pentru a preveni descoperire.

5. Fi sigur de a adăuga waterduring procesul de foraj pentru a menține pic și materiale de ardere.

Note:

1:vă Rugăm să nu pentru utilizarea pe beton sau pentru adâncimi de peste aproximativ 1/2 inch (12,7 mm).

2:vă Rugăm să nu pentru utilizarea pe sticla.

3:atunci Când foraj trebuie să adăugați apă pentru răcire și ungere, ceea Ce poate prelungi durata de viață a burghiului set.

Pachetul de conținut:

20 Buc Burghie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Scrie o recenzie

Produse similare