Mare Qulity SAU 60 de Schimbător de Căldură Shell și tub hidraulic răcitorului de ulei


Etichete: seringa de ulei, căldură puncturi, pompa de caldura, electr încălzire, hydraul pompa, schimbător de căldură pentru încălzirea apei, cupru cooler schimbător de căldură, pompă de căldură apă, hydraulic power pack, încălzire schimbător de căldură.

813.17lei
  • In stoc
  • w40596



  • Tip: Pompă De Căldură Apă De Încălzire Părți
  • Numărul De Model: SAU-60
  • Fluxul: 60L
  • Corpul: Oțel Carbon
  • Articol: A RĂCITORULUI DE ULEI
  • În interiorul tubului: Tub de cupru

​​

↑ Click și să verificați alte elemente

SAU-60 Schimbător de Căldură Shell și tub hidraulic răcitorului de ulei de Articol Nr.: SAU-60 tub Interior: Rosu tub de cupru Corp:oțel Carbon de Curgere: 60L caietul de sarcini: R emark: ulei presiunea de intrare este mai mică de 1,0 Mpa, temperatura uleiului este mai mică decât 70 ° C, admisie, presiunea apei este mai mică de 0,5 Mpa, temperatura apei este mai mică decât 30 ° C, vâscozitatea uleiului este mai mică decât 50cst, și ulei de scădere a temperaturii este mai mare decât 8C atunci când uleiul-debitul de apă raportul este de 1:5 ori, coeficient de schimb de căldură este mai mare decât 300Kcal/m.h.C

Zonele de piață a organizației Noastre este de a contribui imens patronii de pe piețele din China și alte țări în străinătate, cum ar fi Singapore, Orientul Mijlociu, Africa, Malaezia, Europa, Danemarca, America, Australia, marea BRITANIE, etc. În afară de aceste țări, suntem, de asemenea, cu nerăbdare să ne distrăm mai mult clientii, oferindu-le produsele noastre de încredere.Serviciile Noastre 1.Inainte de Servicii: Toate procesele de Producție industrială comportament și Stricte de Calitate Sistem de Control.Avem, de asemenea, poate oferi proba pentru testul de calitate. 2.Mijloc de Servicii: Orice întrebări, pls nu ezitați să ne contactați. 3.După Serviciu: Toate produsele probleme, va rugam sa sunați-ne și E - mail-ne la orice moment, va vom raspunde in cel mai scurt timp. Conditii De Plata 1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile de Ambalare si Transport maritim Standard de ambalare industriala pentru export .Termenii De Livrare: 1.Pentru proba comanda: vom folosi, de asemenea, Expres Internațional de marfă: cum ar fi: DHL, TNT, EMS, UPS-uri și așa mai departe. 2.Pentru cantități mari ordine, vom lua în considerare Aeriene sau Maritime de Transport, toate detaliile termeni vom discuta în Contract.


Scrie o recenzie

Produse similare