Up2Stream Amp V4 WiFi si Bluetooth 5.0 Amplificator Stereo Bord 100W DC 12-24V Multiroom Audio Amplificator de Bord Cu Spotify Airply


Etichete: v tub amplificator, hifi amplificator fet, dispozitiv de management de cab amplifi, modulul fm, audio dac, audio auto, audio streamer, modul amplificator de bord, tpa3116 d2, pur amplificator audio.

321.36lei 459.06lei
  • In stoc
  • w40616



  • Putere Maximă Per Canal: 50W
  • Certificare: CE
  • Canale: 2 (2.0)
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: arylic
  • Numărul De Model: Up2Stream AMP MONO
  • Difuzor Impedanta: 4-8Ohms
  • Origine: NC(de Origine)

DIY Bluetooth Bord Amplificator pentru Sistem Stereo

Încă rulează cabluri în jurul valorii de sistemul audio?Vrei pentru a reda muzică de pe internet?Up2Stream AMP v4 Wifi si Bluetooth Bord Amplificator este perfect pentru tine.Puteți folosi AMP v4 pentru a construi cu ușurință propriul dvs. wireless stereo.AMP v4 poate oferi cu 50Wx2 de putere pentru difuzoare 4ohm și puteți reda în flux muzică on-line de la mai multe celebre de muzică on-line de servicii precum Spotify, Deezer, TuneIn și mai mult.

Up2stream Amp V4 50W*2 Stereo Wifi si Bluetooth Bord Amplificator

PC-ul de suport și Instrument de Reglaj Suporta conectare la PC prin USB micro a acționa ca DAC extern, de asemenea, puteți utiliza nostru ACPWorkbench pentru a personaliza diferite frecvențe și setările egalizatorului pentru dumneavoastră preferat de muzică.

Mai Multe

Există atât de ieșire Digitală (I2S) și de ieșire Analogic (DAC) pentru tine DIYers să fie capabil să se conecteze alte amplificatoare pentru a prelungi durata de muzică putere.

Ușor De A Comuta Modul De

Puteți schimba cu ușurință AMP Mono modul de ieșire de la Mono la Stereo sau invers, a se vedea doar ceea ce este cel mai potrivit pentru tine.

DiY Yout Multi room Audio

Când ai difuzoare in mai multe camere, poți să te cuplezi mai multe AMP v4 pentru a forma un sistem audio multiroom.Puteți reda aceeași muzică pentru toate camerele, în același timp, în sincronizare.Acest lucru poate să-ți ghicesc bucurați-vă de muzica plină expansiune peste tot în casa ta atunci când vă găzdui o petrecere.

Genial Captivantă Sunet Stereo

Capabil de a oferi genial sunet stereo pentru a produce o experiență audio captivantă, care te face sa te simti ca tine sunt în scenă.Puternic cameră plină cu captivantă sunet stereo va schimba experiența dvs. de muzică.

Toate Muzici vă place

Mare de resurse de muzică acceptate cum ar fi Spotify, Amazon Muzica(Numai pentru SUA), a Mareelor, Deezer, Qobuz, Internet Radio, iheartRadio, Napster etc.Altele decât muzică on-line, de asemenea, puteți reda muzica prin NAS, USB de stocare în cazul în care ați colectat cântecul tău preferat de ani de zile.Streaming audio tot drumul prin Wifi, Bluetooth 5.0, DLNA, UpPnP, Airplay, Spotify Connect.

Conectivitate Wireless

Streaming audio tot drumul prin Wifi, Bluetooth 5.0, DLNA, UPnP, Airplay, Spotify Connect.

Gratuit iOS & Android App

Aplicația noastră numită "4stream", care este compatibil cu iOS si Android sistem.Toate caracteristicile pot fi pur și simplu controlate de Aplicație.Și, de asemenea, puteți primi notificări pentru on-line de actualizare a firmware-ului în mod automat în Aplicația noastră.

-Care este diferența între Up2stream Amp Mono și Up2stream Amp V4?

De fapt, aceste două sunt la fel DIY audio modul de amplificator, dar ne-am pre-setați modul de jumperi pe modul audio pentru consumator confortul.De exemplu, dacă vrei să cumperi un amplificator stereo de bord, ne-am pre-setat pe modul stereo pentru tine.Dacă vrei să cumperi un amplificator Mono de bord, veți obține Mono modul de pre-set, atunci când îl primiți.Desigur, dacă doriți pentru a comuta modurile de mai târziu, este foarte ușor, trebuie doar să urmezi instrucțiunile din manual pentru a muta jumper.

-Care este diferența între Up2stream Amp V4 și Up2stream Amp V3?

Există o diferență cu hardware-ul de actualizare, care acceptă mai multe caracteristici cu ACPWorkbench Audio efect de instrumente.Ca reglați L/R echilibru, L/R setări EQ etc. Și vom adăuga mai multe DIY ace ca I2S și DAC ieșire, astfel încât să aveți mai multe opțiuni pentru a conecta mai multe DIY module.

-Cine să cumpere?

Pe baza statisticilor noastre, chiar dacă nu sunteți familiarizați cu DIY abilitățile sau în căutarea pentru proiecte DIY.Mulți oameni încă alege Up2stream Amp V4 amplificator stereo de bord pentru a aplica pasiv cu difuzoare stereo.Chiar dacă acest lucru este un DIY module, am proiectat o interfață comună pentru a se potrivi cele mai multe dintre vorbitori ai.Mai ales dacă aveți de gând să cumpere mai multe unități pentru a construi un sistem stereo de acasă, aceasta este o opțiune prietenos cu bugetul.Up2stream Amp V4, de asemenea, suportă mai multe moduri de streaming, Wifi, Rețea, Bluetooth, Airplay, Spotify Connect și în linie.Dacă doriți să utilizați Bluetooth, airplay, sau wifi de streaming, Up2stream Amp V4 este alegerea perfecta pentru tine.Am integrat toate soluțiile menționate mai sus pentru tine.Dacă aceste cerințe satisface nevoile dumneavoastra, atunci nu ezitați și faceți o încercare!

Pachetul Inclus

Adevărat Feedback-Ul Clientului

Manjunatha de la NOI "i-am cumpărat acest lucru pentru conversia existente boxe de tavan la wireless controlate de vorbitori.Nu am putut fi mai fericit decât rezultatul final.Am cumpărat trei dintre aceste unități, împreună cu de cazuri.Toți vizitatorii mei mă întreabă de ce aceste unități sunt.Când am demo de ce poate face, familia mea și prietenii sunt wow ' ed!Lasă-mă doar să spun că bucătăria noastră este un loc plin de viață, mai ales acum în timpul de gătit cina timp - datorită combinației de aceste amplificatoare + spotify."

WMcD de la CA "Alimentat cu 1 din 4 achiziționat Up2Stream amplificatoare, am construit un obicei geamantan vorbitor construit din lemn de stejar vechi și Sony Boxe salvat de la gunoi.Am găsit merge la Amp pentru toate proiectele mele cu acest produs.O trebuie să aibă pentru toți DIY vorbitor constructori.Sunet de mare și de a construi de calitate."


Changkhongaythochiyeuminhem
2021-01-22
5/5
Great product

Scrie o recenzie

Produse similare