Original Inlocuire Baterie Capac Spate Usa de Sticla Pentru Samsung S10 X SM-G9730 S10 Plus SM-G9750 Înapoi Caz Acoperire de Sticlă mai Puțin


Etichete: h s10 caz, samsung galaxy s10 cazul led originale, samung galaxy a71 acoperi, caz iphon, cutie nota 8, samsang galaxy a7 2017 caz, telefon samsung, caz s10 samsung, baterie s10, tui samsung galaxy s10.

31.85lei 35.39lei
  • In stoc
  • w4108



  • Funcția: Grele De Protecție
  • Compatibil Marca: Samsung
  • Compatibil Samsung Model: GALAXY S10
  • Caracteristici: Simplu și convenabil
  • Tip: Pe jumătate înfășurat Caz
  • Design: Simplu
  • Nume De Brand: Samsung

Acest produs, asigurați-vă că achiziționarea de la producătorii de telefoane mobile accesorii canale de vânzare, absolut 100% original, autentic.

Original Inlocuire Baterie Capac Spate Usa de Sticla Pentru Samsung S10 X SM-G9730 S10 Plus SM-G9750 Înapoi Caz Acoperire de Sticlă mai Puțin

Se aplică la: Pentru Samsung S10 X SM-G9730 S10 Plus SM-G9750

Culori disponibile: Negru, Ceramica Alb, Albastru, Auriu ,Portocaliu, Verde, Prism Alb

Notă: Înainte de a actualiza software-ul telefonului, vă rugăm să demonteze telefon mobil acoperă , după telefonul mobil actualizarea este finalizată atunci instalare de telefon mobil capac.Cum ar fi purtarea un telefon mobil de acoperire pentru a face upgrade de sistem de telefon va face telefonul acoperi chips-uri nu se poate adapta cu telefonul sistemului, rezultând în care telefonul mobil acoperire nu poate fi folosit.

Atunci când funcția NFC a telefonului este activată, capacul de protecție poate realiza oglindă inteligent și funcția automată de trezire / aproape funcție de ecran.

Vă rugăm să evitați telefonul în apropierea obiect de metal, sau nu poate fi capabil de a realiza funcțiile de mai sus.

Notă: vă Rugăm să nu uitați să demonteze capacul telefonului înainte de a actualiza sistemul de telefon.Este bine pentru capacul telefonului.

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

Dragi clienti si prieteni: atunci Când vă cumpărați produsul meu, daca se intampla ceva neobisnuit: nu ai primit produsele, sau nu se potrivesc descrierii, sau din alte motive să nu îți place.Nu lăsați neutru (sau negativ) comentarii sau deschideți capacul ușor, nu ezitați să scrie pentru a intra în contact cu mine.Vom face noastre cele mai bune servicii pentru a rezolva problema.Cred ca o buna comunicare poate rezolva totul.

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

Ne va livra articolele dvs. cât mai curând posibil după efectuarea plății.După cum știm cu toții, pentru că bateriile sunt mărfuri periculoase, timpul de livrare al pură a bateriei va fi mai mare decât în mod normal.Dacă aveți orice întrebări în tranzit, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți în orice moment.Dacă nu ați primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp, aceasta nu înseamnă că a fost pierdut.Poate ai ajuns la oficiul poștal local sau căsuța poștală.Ora de sosire este de obicei de 30 la 50 de zile.Multumesc


Szalona29
2020-12-07
5/5
A1 Excellent product and service, best price!
Mojicaharold
2020-11-07
5/5
The lid is quality. Recommend.
Kmspriobka
2021-01-12
5/5
Perfect and also includes mounting kit
Jnageshlnt
2020-09-19
5/5
Impeccable, pas encore installé.

Scrie o recenzie

Produse similare