5FT 1/4 inch TRS Jack pentru Dual Cablu RCA Placat cu Aur de 6,35 mm-2 RCA Stereo Audio Stereo Analog Cablu Adaptor Audio


Etichete: difuzor pentru ghid de turism, RCA, audio rca, trs stereo de sex masculin, rca trs, mufa rca, 6, 35 mm jack splitter, audio digital la rca, 4pin jack, Jack 6.3.

18.79lei 26.44lei
  • In stoc
  • w41572



  • Conector B: RCA
  • Nume De Brand: ONLENY
  • Gen: De Sex Masculin-Masculin
  • Numărul De Model: Dual 6,35 mm pentru Cablu RCA Dublu
  • Cerere: difuzor
  • Tip: Linie Audio
  • Un Conector: AUX

Caracteristici:

1. Cablu ecranat: Acest produs are un cablu ecranat care îmbunătățește transmiterea semnalului, asigură o minimă pierdere de semnal, și elimină diverse interferențe.

2. Excelent sunet stereo: Acest produs vă poate oferi cu perfectă de înaltă fidelitate lossless audio de ieșire pentru a vă bucura perfectă experiență audio-vizuală.

3. Bun plug-in de performanță: Acest produs folosește aliaj de zinc plug, care are bun plug-in performanta si poate fi utilizat de mai multe ori, fără a afecta calitatea audio.

4. Gamă largă de aplicații: Acest produs poate fi utilizat pe scară largă pentru transmisie audio, utilizate pentru conversia de diverse amplificatoare, amplificatoare casti, chitare electrice, microfoane, etc., foarte practic.

5. Ușor de instalat: Acest produs este ușor de instalat și de folosit, foarte convenabil, plug and play.

Descrieri:

1. Acest produs este versatil și poate fi folosit pentru a converti mai multe amplificatoare de putere, amplificatoare casti, chitare electrice, microfoane, etc.Acest lucru este perfect echilibrat conexiune.

2. Acest produs adoptă de înaltă ecranare și fidelitate design, puternic anti-interferențe de performanță, și de bună transmisie a semnalului de efect, care este foarte practic.

Caietul de sarcini:

Tip : Dual 6,35 mm pentru Cablu RCA Dublu

Lungime cablu :5ft/1,5 m

Sârmă Ecartament :22 AWG

Material :PVC + Metal

Contactele conector :placat cu Aur

Pachetul Include:

1 x Dual 6,35 mm pentru Cablu RCA Dublu

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!


Marimax 86
2020-11-11
5/5
Nice to see seems to work well.

Scrie o recenzie

Produse similare