Clar Ecran de Sticlă Bell Jar Dom Nemuritor Conservarea cu Baza din Lemn de Flori Capac de Sticlă Decor Acasă


Etichete: display cupola de sticlă, ghimbir borcan, ghimbir vas borcan, sare de baie cu container, galon sticle de sticlă, borcan de sticlă cristal, cooki borcan, ochelari de soare femei, clopot de sticlă, Borcan.

30.43lei 45.44lei
  • In stoc
  • w4363



  • Tema: PLANTA
  • Caracteristică Regională: China
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Sticla

(1)sticlă Clară cu baza din lemn, perfect pentru a afișa dvs. prețioase obiecte de colecție.crearea de ziua Îndrăgostiților sau de partid,vitrina de afișare.Fabricat din sticlă de înaltă calitate cu permeabilitate puternic, puteți obține o vedere de elementul interior crezut sticlă.

(2)Această decorative cupolă de sticlă sunt elementul perfect pentru a avea pe birou sau de pe ecran.Puteți afișa o serie de elemente din dom, fiind un plante artificiale decorative, pietre sau alte obiecte mici.

(3)puteți afișa cele mai prețuite obiecte și curiozități în acest joc clasic de cloche.Cu un clopot de sticlă și o plinta de lemn, este un mod elegant de a prezenta decorative pietre prețioase, precum și ca fiind o piesă frumoasă în dreptul său propriu.

(4)Nu numai că poate fi folosit pentru decorarea acasă, de a crea o atmosfera romantica pentru camera ta, dar, de asemenea, poate fi un cadou minunat pentru o vacanță de importante.Puteți chiar să-l utilizați pentru rol!

(5)oferim prietenos și convenabil de servicii pentru clienți, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine!

Material: sticla

Culoare așa cum se arată

Greutate: 282.0 g

Dimensiune: aproximativ 15cm

Floare veșnică capac de sticlă*1 (log cu picioarele)

1.Datorită manuală de măsurare și metode de măsurare diferite, dimensiunea reală ar putea fi ușor diferite.

2.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.


Nhok Luv Babie
2021-02-08
5/5
Perfect, already ordered some more!

Scrie o recenzie

Produse similare