Noi PU EVA care Transportă Călători Protecție Difuzor Capacul Cutiei de Sac de Caz Pentru Sony SRS-XB30 XB31 Difuzor Bluetooth Sac S927


Etichete: sony xb43, difuzor fără fir, volvo s90 difuzor capacul, caz pentru sony xb31, irlanda, jersey, caz difuzor, acumulator pentru huawei y3 2017, kyyslb difuzor, sony srs xb31, sony a7r iii.

61.59lei 74.20lei
  • In stoc
  • w4425



  • Numărul De Model: Difuzor sac de depozitare
  • Nume De Brand: XINYUANSHUNTONG
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca/Model: NICI unul

* Produs Desrciption *

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate.Special concepute pentru Sony SRS-XB30 SRS-XB31 Difuzor Bluetooth si incarcator.Portabil și ușor, moda si mare de protecție, pentru a proteja difuzorul de grevă și racla.Transporta și de depozitare Pentru Sony SRS-XB30 SRS-XB31 Difuzor Bluetooth mai liber în aer liber.Ușor de acces la difuzor cu Fermoar de deschidere.Durabil Exterior și Interior Moale Greu EVA Material slot în interiorul saprately poate proteja difuzorul de la zgârieturi.Proiectat cu un spațiu suplimentar pentru depozitarea încărcătorului.

Caietul de sarcini: Material: EVA+Nylon Culoare: Negru Dimensiuni: 32×13×9.5 cm Cantitate: 1 Set (alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus) Nota: 1.Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch 2.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include: 1 X Caz Greu Pentru Sony SRS-XB30 XB31 Bluetooth Speaker(difuzor, cablu si incarcator nu sunt incluse) (Fără ambalaj de vânzare cu amănuntul)


Scrie o recenzie

Produse similare