4 Inch Clip Rapid Clichet Viteza de Eliberare Stoarce de Lucru din Lemn de prindere de Prindere Kit Distribuitor de Gadget-Unelte de BRICOLAJ, Unelte de Mana


Etichete: lemn personalizat clemă, 4 inch prindere, 4 inch quick release clichet, quick release clichet, 4 inch f clemă, bar picior distribuitor, cool gadget, rapid clichet viteza de eliberare a stoarce, clemă cu clichet, clema clema kit.

10.58lei 18.88lei
  • In stoc
  • w4468



  • Material: Plastic

Descriere Produs:

Material:plastic

Greutate:0.07 kg

Cantitate:1 buc

Culoare:Ca Imagine

Tip model:clemă de fixare

Caracteristici:

1. Întotdeauna la îndemână versiunea de clichet prindere.ideal pentru lipirea de proiecte.

2. Single-handed clema este excelent pentru îmbunătățirea acasă și casual meșteșugari din cauza colierului poate fi ușor de deschis și închis cu o singură mână.

3. Fabricat din materiale plastice de inginerie, de cleme din lemn, rafinat lucrate, durabile și de lungă durată.

4. Ea are o mare de prindere la distanță și economisirea forței de muncă.Este o practică prelucrarea lemnului, unelte de mana, care se poate conecta mici placi de lemn într-o mare masă de lemn.

5. Perfect pentru ambalare, tamplarie, mobilier și proiecte.Instrument bun pentru rapid, pentru prelucrarea lemnului, lucru manual și manual DIY meșteșug.

Pachetul Include:

1 * clemă de fixare

Notă:

Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii


Bbgis4me
2020-12-08
5/5
item as described. fast shipping. thanks

Scrie o recenzie

Produse similare